tiistai 30. heinäkuuta 2013

Harjulla

hame mummilta&lyhennetty / toppi ginatricot / koru glitter / kengät dinsko / reppu Millalta lainassa

Jyväskylä on suurin kaupunki täällä Keski- Suomesssa ja varsin mukava kaikin puolin. Sopivan kokoinen, monipuolinen suht hyvine ostosmahdollisuuksineen ja liikenneyhteyksineen. Pienempänä luulin, että joka kaupungissa on linja-auto- ja juna-asema saman katon alla, mutta olinkin väärässä. Se taitaakin siis olla Jyväskylän valttikortti. Jotta en täysin leimaantuisi matkaoppaaksi, voin kertoa olevani tällä hetkellä hyvin imarreltu. Jyväskylään mennessä linkkikuski kertoi kohteliaisuuksia oman kylän tytöistä, joilla siis viittasi minuun ja Millaan. Illemmalla muutama äijänköriläs sitten huuteli "Ootte kauniita kaikki neljä." Kaksi muuta olivat koiria. Semmosta.

2 kommenttia :

 1. Mulla on aika samantyylinen, keväällä ostettu valkonen hame ja oon koko kesän kriiseilly kun en oikee keksi minkä kanssa ja missä sitä käyttäs ja sopiiko se mulle ja ymymym. Ja kappas, sulle mätsää ja ihanan asukokonaisuuden oot ympärillekin onnistunut kokoamaan! Yllättäen....... :D

  Tosi kauniita kuvia ja ihana postaus! Äijänköriläät ja kuskit ollu ihan asian ytimessä!

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas hirmusesti! <3

   Laita päälle vaan! Varmasti passaa! Ja mä sanoisin, et melkein mikä tahansa värikäs/yksvärinen t-paita/toppi, jopa musta, sopii tollasen valkosen hamosen kanssa! :)

   Poista