lauantai 12. joulukuuta 2015

19

Minä hermostun hirveästi, kun aikuiset kyselee, mikä minusta tulee. Minähän olen jo jotakin, enkö olekin. Minä olen lapsi. 
Erik 6v.


Vietin vastikään syntymäpäivääni. Viimeinen teinivuosi pyörähti käyntiin. Hurjaa. Ystäväni kysyi, mitä haluan saavuttaa tämän tulevan vuoden aikana. Tiedän, miten toivoton olen pitkän tähtäimen suunnitelmissa. Haluan vain elää, kokea, tuntea ja olla onnellinen. Siinäpä se. Kai.

Hetken aikaa juteltuamme aukesi muutama asia.

Ensimmäinen on lähes kliseinen, mutta kuitenkin hyvin ajankohtainen. Haluan oppia olemaan enemmän Elsa. Paras versio itsestäni. Oma itseni täysillä. Tahdon säteillä ja olla varma kehossani, mielessäni. Tahdon tuntea, miten hyvä on olla juuri minä.

Toinen liittyy tulevaisuuteen. Tiedän, että pian tulee aika, kun ulkoapäin alkaa sinkoilla enemmän ja enemmän odotuksia opiskeluihin sekä työelämään liittyviin päätöksiin. Mutta kun en minä tiedä. Sen sijaan, että lakkaamatta miettisin, mikä minusta isona tulee, aion tästä lähtien etsiä vastausta toista reittiä. Hedelmällisempää. Aloitan tutkimaan, mikä on intohimoni. Mitkä asiat saavat minut inspiroitumaan kerta toisena jälkeen. Missä olen hyvä.

Näiden oivallusten saattamana toivon saavuttavani jotain. Löytäväni enemmän. Vähentää etsimistä ulkoa ja kääntyä tutkimaan sisältä. Olethan hyvä minulle seuraava ikävuoteni.

3 kommenttia :

  1. en kestä näitä sun täydellisen kauniita kuvia ♥ olet niin kaunis ♥

    VastaaPoista
  2. Oi ihania kuvia! ♥ tää teksti myös osu tosi syvälle kun just hiljattain on tullut pohdittua samoja juttuja...

    VastaaPoista
  3. Ihanan satumaisia kuvia! Mua ressas ennen samat asiat, mutta sittemmin oon jotenkin onnistunut hellittämään asian suhteen.. Nyt alko kolmas vuosi yliopistossa eikä mulla oo edelleenkään mitään tietoa mikä musta ehkä vois tulla ;)

    VastaaPoista