lauantai 23. heinäkuuta 2016

Hulluna elämästä

Siinä me oltiin. Hulluina elämästä. Hulluina. Vapaina. Säännöt ei pidätellyt, koska ne luotiin me itse. Tanssittiin vesisateessa ja annettiin pisaroiden valua pitkin kasvoja. Me oltiin just siinä. Otit mua kädestä kiinni. Sanoit kauniisti. Mennäänkö? Mennään vaan. Ei pelätty tulevaa. Ei pelätty mitään. 

Nuori verso yksin on heikko. Helposti tulee tallotuksi. Maailman runtelemaksi. Mutta samalla tavalla kuinka monta kynää nipussa on useampi versiokin vaikeampi saada katki. Mahdoton. Eivät kaadu, kun varsia on monta toisiaan tukemassa. Ne ovat, me ollaan valmiit kasvamaan omiin suuntiin. Kuitenkin tietäen, että juuret on oikealla maaperällä. Yhdessä mun maailma on parempi paikka.

7 kommenttia :

 1. Ihan ihania kuvia--joista olen yrittänyt pysyä poissa.

  VastaaPoista
 2. Tiedän kyllä taktiikkasi: kuvautat itsesi aina rumassa ympäristössä, jotta itse vaikuttaisit mahdollisimman kauniilta.

  Ei sinun tarvitsisi. Olet ihan oikeasti todella hyvä malli. Enkä tarkoita mitään nättiä vaateripustinta vaan ihan oikeata ihmistä.

  VastaaPoista
 3. Äh. Klonk. Pää kolahti laituriin.
  Nuo ovat ihan sikamaisen hienoja kuvia. Olen varmaan joskus valittanut kuviesi valotuksesta. En valita enää. Nuo kuvat ovat aivan upeita kuvia.

  VastaaPoista
 4. Yritän olla kuolaamatta ja silleen--mutta, äh tuo alin kuva on ihan oikeasti todella upea /(enkä nykyään käytä sanaa "upea" kovin usein). Siinä ovat kunnossa valotus, kontrasti, sommittelu ja tietenkin se ihana malli.

  VastaaPoista
 5. Mad Max. https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM

  VastaaPoista
 6. Sori, ei ollut tarkoitus kirjoittaa monologia.

  VastaaPoista
 7. Aistin, että lopetit blogisi, Tunnen syyllisyyttä, koska terrorisoin blogiasi niin usein. Olen katunut ja yrittänyt muuttaa tapojani. Olen edelleenkin sitä mieltä, että sinun pitäisi löy..

  VastaaPoista