sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Jonakin päivänä

Olen halunnut pitkään kirjoittaa tästä aiheesta, joka ei kuitenkaan omassa elämässäni ole ajankohtainen. Ei ole edelleenkään, mutta tahdoin tehdä sen kuitenkin. Koska uskon, että sekin päivä vielä koittaa.

Se päivä, jolloin löytää elämänsä ihmisen. Oletko jo löytänyt hänet? Tahdon onnitella.

On lohduttavaa tietää, että jossakin on parhaillaan minunkin rakkauteni. Lähempänä tai kauempana, mistäs sen tietää. Mutta hän on olemassa ja tallaa tälläkin hetkellä samaa pallon pintaa. Katselee samaa auringonlaskua. Kulkee alla yhteisen pohjantähden. Sitten joku päivä tajuatkin löytäneesi hänet. Hän löytyy viereltäsi, ottaa palelevat sormet käsiinsä, puhaltaa ja antaa takkinsa hartioillesi. Hän kuivaa pois kyyneleet. Pitää kiinni kovempaa kuin kukaan muu, ei päästä koskaan irti. Kuiskaa kauniita sanoja korvaasi, painaa huulet omiasi vasten. Saat nojata hänen vahvaan olkapäähänsä, sulkea silmät kaikelle pahalle. Olla siinä ja nukahtaa. Hän on sinun, sinä olet hänen.

Aika imelää, aika ihanaa. Kyllä tämäkin päivä vielä tulee. Jaksa vain odottaa.

16 kommenttia :

 1. Ouu nii söpöä et melkei itkettää :)<3 helpotit mun poikaystävä angstia vähän :D EHKÄ vielä jonain päivänä, toivon hartaasti :)

  Oot kyllä nii sulonen :)

  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt sentään itke Emma pieni! Mä vakaasti uskon ja luotan siihen, että meidän molempien prinssit on parhaillaankin siellä jossain! :----)

   Poista
  2. Hmm mäki uskon ainaki sun prinssiin, ehkä omaanikin.... Voi että palan halusta nähä miltä se näyttää ja kuka se on ja näi!!!!! En kestä :D tai mieti jos se onki joku jonka jo tunnen :o tai mitä jos sitä ei ookkaa :oooo paniikki :( :D postauksesi aiheuttavat tunnekuohuja rakas ystäväni ;))

   Poista
  3. Kyllä, uskotaan yhdessä niin mun kuin sunkin olemassaolevaan prinssiin! ;--) Ja sehän siinä onkin, kun ei voi tietää, vaikka hänet jo tuntisin. Mutta hauskaa kuulla, et tunteita herättää, toivottavasti ei ihan liian negatiivisia.. Nimittäin sulla ei rakas ystävä ole mitään syytä huoleen ja ahdistukseen! ♥Tuollasella ihanalla persoonalla vallotetaan mies jos toinenkin!

   Poista
  4. Hmm käy vaa mielessä että jos ei löydy täältä ni miks mistää muualtakaan... Mutta joo pysytään optimistisina :D

   Poista
  5. Hyss vaan. Kannatan optimistisuutta!

   Poista
 2. Ihania nää sun postaukset, oot niin taitava kirjoittamaan, onneks löysin sun blogin ♥

  wiwilisilvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä täällä hymyilen sun ihanalle kommentille! Ei tuon kauniimmin voi sanoa, kiitos ♥

   Poista
 3. Oikeesti voi mun sydän pakahtui jo yksin tosta kuvasta <3 Pystyy olla noin hellyyttävä! Ja sitte kun luki vielä tekstin niin juups melkeen pysy ajatukset yh:n käsitteissä. :D

  Huikea tämä, peukalo tälle ja sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! :----) Ihana kuulla!

   Poista