maanantai 4. marraskuuta 2013

Vihdoinkin

Päätöksenteko ei ole helppoa. Oli kyseessä sitten opiskelupaikka tai jäätelömaku tai mikä ikinä tahansa, tuottaa valinta päänvaivaa. Varsinkin tilanteessa, jossa joku nimeltä mainitsematon Elsa on siinä armottoman huono. Mikäli päätöksen alla on kaksi tasavahvaa vaihtoehtoa, vaikeutuu päättäminen entisestään. Mutta miten käykään tilanteessa, jossa kaikki vaihtoehdot ovat enemmän tai vähemmän huonoja? Vaikeusaste vähintään tuplaantuu. Alkaa empimään ja jahkailemaan viikko tolkulla saamatta mitään kuitenkaan aikaiseksi.

Johonkin se on kuitenkin piste laitettava tuntui hyvältä tai ei. 

Mikä onkaan helpotus, kun päätös on saatu pakettiin. Tunuu kuin harteilla kannettu tiiliskivilava olisi pudonnut samantien pois. Vapauttavaa. Miten onkaan helppoa olla, kun on taas tilaa hengittää.

4 kommenttia :

 1. tai salaattiannos ;) mutta hei ihana kuulla, että sun on nyt helpompi olla! Päätökset on vaikeita, aina. Voimia lamppuseni <3

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, vaikka salaattiannos ;) Sulle myös hehkuvaiseni (?) :D ♥

   Poista
 2. Tiedän tunteen! Minulle myös päätöksenteko on AINA niin vaikeaa.. mutta helpottaa kyllä valtavasti kun saa päätöksen tehtyä!! :) ps. Kivat nämä kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, etten ole ainoa! Se on ihan hirveän vaikeaa, vaikkei aina edes kovinkaan merkityksellistä! Ja kyllä, helpotus on huikea. Paljon kiitoksia kommentista! :---)

   Poista