torstai 7. marraskuuta 2013

Paikka ajatuksille

On ihanaa löytää jotain uutta. Jotainsellaista, mitä ei ole koskaan näkenyt tai kuullut. Sellaista, joka vetää hiljaiseksi. Jää vain katselemaan, pyörimään ympäri ja ihmettelemään sitä kaikkea. Uteliaisuus, uusien asioiden ihmettely on ihanaa. Tällaiseen kokemukseen törmää helposti ulkomailla. Puisto, jossa nämä kuvat on otettu, aiheutti minussa suurta hämmennystä. Kaikkien rakennusten ja työmaiden keskellä on jotain noin kaunista. Paikka pysähtymiselle, ajatuksille. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Jo illan pimeydessä pilvettömälle taivaalle katsellessa aukeaa suu jos toinenkin. Tuhannet soihdut taivaankannella kuin valaisemassa pienen kulkijan matkaa.

Kaikkea ei kuitenkaan ole tarkoitettu meidän tietoisuuteen. Ei kaikkia polkuja tallattaviksi, puistoja nähtäviksi. Mikäli tuntuu, että nyt on aika kääntyä ympäri. Tee niin. Koskaan ei ole liian myöhäistä palata takaisin. Palata kotiin. 

2 kommenttia :

 1. YYYYY oot nii ihana luolis-Elsa<3 :D Enkä kestä näitä kuvia ko on nii kauniita (: Että sillei, jatkan tällä aikamoisen turhien kommenttieni sarjalla :DD

  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi Emma sun kanssas!! :') Mut just ne ilahduttaa!! ♥

   Poista