tiistai 21. lokakuuta 2014

Germany details

Matkakuvat tietokoneella ja niin paljon kerrottavaa. Mistä vain lähteä liikkeelle? Itsekin vielä aivan päästäni pyörällä, epäuskoisuuden olotilassa. Arki alkoi ja Saksa jäi vuorten taa laskevaan aurinkoon. Huokaus. Nytkö se tosiaan on ohi? Tulen niin kovasti ikävöimään. 

Pikkuhiljaa saan varmasti ajatuksien ja kuvatuksien lankakerää purettua auki ja kerittyä jälleen kasaan tänne. Tässä kohtaa jokin apuväline rukista lisäkäsiin voisi olla mukava. Kiire nimittäin meinaa iskeä seuraavan reissun jo kolkuttellessa ovella. Hups. Taisin päästä liikaakin matkailun makuun. Toivottavasti siellä siis ollaan aiheelle vastaanottavaisia!

9 kommenttia :

 1. Sairaan kivoja kuvia!! Matkapostaukset on aina mukavia! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Karoliina! :--) Minäkin tykkään niin tehdä kuin katsella niitä!

   Poista
 2. Matkapostaukset on aina yhtä ihania! :) ää ja vielä Saksasta jonne oon "aina" halunnu... lisää odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! Toivottavasti tulen vastaamaan odotuksiisi! :--)

   Poista
 3. Voi kauhistus! Menin vahingossa poistamaan Jannika kommenttisi enkä saa sitä tänne takaisin! Olen kauhean pahoillani.

  VastaaPoista
 4. Masennus iskee, rakastuin Tallinnan viime vuonna ihan totaallisesti ja nyt on tässä kuussa tullut kaksi kertaa siellä poikettua ja ootan seuraavaa reissua innolla! Ootan innolla lisää kuvia ja tekstiä, tunnen tuskasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hassua! Minäkin olin viimeviikonloppun Virossa! Se on kyllä erittäin jännittävä maa, josta löytyy kontrastia ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Ja Tallinnan vanha kaupunki, oih! Ihanan kotoisa ja idyllinen. Mutta mahtavaa kuulla. Toivon mukaan saan pikkuhilja materiaalia purettua! :--)

   Poista
 5. Mäkin kävin näköjään samoihin aikoihin ihanalla kaupunkilomalla (Lontoossa aupair-siskoa moikkaamassa), ja samat on fiilingit: paljon matkakuvia, paljon kerrottavaa muttei tiedä mistä lähteä. Kauan oon niitä sielä kansiossa pyöritellyt. Mutta minä en vielä liikaa matkailun makuun päässyt, koska seuraavaa reissua ei kyllä oo vielä tiedossa (ok, ei tarvikkaan, ihan tarpeeksi kiitollinen oon tuosta yhdestäkin!). Mutta siistiä että pääset reissaileen, mä ainakin odotan innolla sun postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tuo reissu nro 2 oli sellainen miniloma, mutta matkahan sekin! Hassu tämä tilanne sinänsä oli. Olen reissaillut todella vähän ja yhtäkkiä olenkin koko ajan maailmalla. Jokainen mahdollisuus on kuitenkin ollut ainutlaatuinen ja todellakin muistoihin jäävä kokemus! Nyt on hyvä olla kotona. Siis ainakin seuraavaan viikonloppuun asti.. :D

   Oih, ihana kuulla, että täältä löytyy muitakin matkakuvien kanssa palloilevia! Samaan aikaan ihanaa sekä haastavaa. Miten purkitat kaiken sen kokemasi fiksuksi pakkaukseksi? Melkein koko reissun haastavin osuus, haha.

   Toivottavasti sun matkasi sujui hyvin! Joskus tahdon minäkin Lontooseen. Joskus tulevaisuudessa.

   Poista