keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Hymyä suoraan sydämestä

Mielen valtaa olo varmuuden. Nyt kuljetaan suuntaan oikeaan. Kukaan ei ole mulle sitä kertonut, mutta jostain vain tiedän sen. Kaikki tuntuu niin hyvältä. Pilkettä silmäkulmassa ja hymyä suoraan sydämestä. Aiemmat epävarmuuden sekä vastahakoisuuden möykyt ovat sulaneet pois. Tällä kertaa tunnen oloni valmiimmaksi. Mitä vastaan tuleekaan, en osaa pelätä, sillä Sinä olet minun kanssani. Minä kysyn, Sinä vastaat. Näin tämän kuuluukin mennä. Kuuluuhan?

12 kommenttia :

 1. Eikä, tuo hämähäkinseittikuva! Ja wau, näytät upealta -erityisesti viimeisessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
 2. Oo oletpas kauniina näissä kuvissa! ♥

  VastaaPoista
 3. Ootpa sä kaunis! :-)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia! Olet niin kaunis ja persoonallinen. Sun blogisi ja sun persoonallinen kauneutesi on saanut mut ajattelemaan ihan eri lailla omiakin yksityiskohtia jotka erottuvat muista, ja jopa etsimään niitä. Kiitos! Blogisi on aivan huippu.
  Olen yrittänyt löytää kommenttia tai postausta, jossa kerrot mistä nuo housut ovat, mutta en ole löytänyt. Ihan pakko on siis kysyä, mistä ne ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuttava kommentti! Kiitos! Miten tuon kauniimmin voisikaan asioita nähdä! Olen onnellinen puolestasi! :--)

   Housuni olen tilannut Dr. Denimin kotisivuilta, koska en missään koskaan kyseisiä housuja ole nähnyt! Mahtavat ovat olleet. Mitään muita melkein enää pidäkääm.. :D

   Poista
 5. Mä oon monta kertaa lukenu tän postauksen ja hymy tulee kyllä huulille joka kerta :) Sulla on vaan niin ihana tyyli kirjottaa! Ja vau mitä kuvia jälleen kerran! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa lukea saaneensa jakaa iloa myös muille! Elämässä on niin paljon ihanaa, minkä todellakin toivon jokaisen näkevän!

   Kiitos niin paljon sulle ilahduttavasta kommentista! :--)

   Poista
 6. Suomen paras blogi, en kai mä voi muutakaan sanoa.
  JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan että. Mitenkäs näitä kehuja nyt näin satelee? Kiitos!

   Poista