torstai 13. marraskuuta 2014

Onnea on

Pidemmälle talven siimekseen laskeuduttaessa tuntuu stressi aina vain kasaantuvan. Hommia riittää koulun parissa ja to do -listat sen kuin pitävät pituutensa kaikesta ahkeroinnista huolimatta. Rajoitetut tunnit vuorokauden valuvat hiekkana sormien väleistä. Uuvuttaa.

Tällaisena aikana pyrkii poimimaan positiiviset asiat arjesta, vaalimaan niitä ja palauttamaan mieleen silloin, kun tekeminen maistuu puulta. Onnen asioita, niitä kyllä kaiken hulinan ja huiskeenkin keskellä lymyilee. Täytyy vain hieman nähdä vaivaa kaivellakseen ne esille.

♥ Onnea on rauhalliset aamutoimet kera mieleisen smoothien ja musiikin.
♥ Onnea on inspiroitua ja mielikuvitusmatkata omia sekä muiden kuvia selaamalla. Irtautua todellisuuden kiireistä aivan toisaalle ja ammentaa sieltä löytämäänsä energiaa tähän hetkeen. Kunhan siis vain muistaa palautta retkiltään jalkansa takaisin maan pinnalle.
♥ Onnea on heittää edellisen jakson kirjat pois näkyvistä. Todeta, että näistäkin selvisin.
♥ Onnea on saada kuin tilauksesta suklaalevykuljetus suoraan käteen. Valkosuklaata mansikalla. Kiitos isi!
♥ Onnea on ihanat ihmiset ympärillä. Aikaa perheen kanssa, kavereita ja tyttöjenilta. Mihinkään en vaihtaisi.
♥ Onnea on avata käyttöön uusi ripsiväri vanhan ja kuivaneen tilalle.
♥ Onnea on nostaa kynttelikkö jälleen ikkunalle luomaan valoa synkkiin iltoihin. Sävyltään juuri se lämmin, aito ja alkuperäinen. Jouluvalorakkautta.
♥ Onnea on vanhan valjastaminen uuteen käyttöön.
♥ Onnea on tehdä suunnitelmia ja todeta, miten upeita juttuja tulevaisuudessa odottaa. Tapahtuu juuri nyt.

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Iso kiitos Karoliina jälleen! :--) Sä se jaksat aina piristää!

   Poista
 2. oi ku kivan taustan oot löytäny,ihania kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuossa ihanan lumisessa maisemassa kelpasi.. Huokaus. Kiitokset sulle! :--)

   Poista
 3. oi, sun blogi on kyllä aivan ihana. upeita kuvia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sun kommentti oli hyvin suloinen! Kiitos siitä! :--) Tuli hyvä mieli!

   Poista
 4. Älä pelkää, en aio tulla terrorisoimaan blogiasi--taas. Halusin vain sanoa, että 2. ja 6. kuva alhaalta käsin ovat aivan mielettömän upeita.
  JN

  Olen aktiivisesti tehnyt työtä sen eteen, etten enää kännissä kirjoittelisi blogiisi--ja enkö muka ole onnistunut aika hyvin?
  Palaan asiaan ensi kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon asiallisesta ja oikein mukavastakin kommentista! Ihan hyvin olet kieltämättä onnistunut. Jatka samaan malliin.

   Poista
  2. Tämä on kieltämättä aika mielenkiintoinen tapaus.. :D Tässä viime kesän aikana kyseinen herra hieman innostui kai enemmän ja vähemmän selvänä kommentoimaan omituisuuksiaan tänne. Jossakin kohti alkoi homma ärsyttämään ja yritin tehdä selväksi, ettei hänellä ole oikeutta tulla saastuttamaan kommenttiboksin ilmapiiriä. Siitä lähtien on hän pysynyt aika lailla kurissa asian suhteen ja hyvä niin!

   Poista
 5. Oiii, tosi upeita nää kuvat! :))

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mielettömän hienoja kuvia. Ja kaunis on kuvattavakin. Tuo maisema vielä jotenki parantaa vaan :) ja ihastuin sun bannerin kuvaan. Tosi hyvä kuva susta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuolaat kiitokset ihatuttaviin sanoihisi! :--) Voi kumpa olisikin lunta. Taikka syksyinen ruska ja usva. Hmm. Kai se tähän harmauteen on nyt vain totuttava. Onneksi on teidät piristämässä!

   Poista