keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

200.

takki kirppari / flanu kirppari / huppari kirppari / dr denimit kirppari / kengät converse / kaulapanta gina tricot

Nyt on lomailtu. Kahden viime viikon aikana reissujalkani astelivat niin Helsingissä, Hämeenlinnassa, Lahdessa kuin Jämsässäkin. Neljä mukavaa kaupunkia, neljä viehättävää retkeä. Jossain vaiheessa matkan varrella ihmettelin, miksi kovin moni ihminen jäi minua hymyn kera tuijottamaan. Tietyti hymyilin aina iloisesti takaisin. Se hämmensi, mutta tuntui hyvältä. Myöhemmin muistin, että piponi oli varustettu SMILE -tekstillä. Toimii. Edelleen tuntui hyvältä. Ihmisissä on hyvää jäljellä.

Hymyjen täyteisiltä lomilta on nyt sopiva hetki palata takaisin askareiden pariin. Monta jännittävää asiaa odottaa suunnittelijaa sekä toteuttajaa. Malttaisi vain hoitaa hommat huolella ilman hätiköintiä ja hutilointia. Olen vain niin innoissani.

Lomilta tuntuu hienolta palata myös siksi, että jokunen rajapyykki on tullut saavutetuksi. Tämä juuri on blogini 200. postaus. Teitä lukijoita bloggerin kautta on kertynyt jo yli 150. Lisäksi kommenttien määrä on ylittänyt 1500 rajan. Voi vain iloita. Iso kiitos siis ruutujen toiselle puolelle! Ei tämä olisi ollenkaan niin palkitsevaa ilman teitä.

Parasta reissusta paluu on silloin, kun heti kotiin saapuessaan pääsee näin mukavien juttujen ääreen. 

10 kommenttia :

 1. Tosi kivoja kuvia ja muutenkin kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
 2. Näitä sun kuvia on aina niin kiva ja ihana kattella, kun oot niin pirteen positiivinen :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla tuollaista palautetta. Kiitos paljon! :--)

   Poista
 3. Oi sulla on ihana hymy! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle! :--) Vaikka ei ole tasaisen suorat hampaat ja täydellistä pepsodent hymyä muutenkaan, on hymyilevät kuvat niin paljon eläväisempiä. Ja tällainen kommentti saa vain hymyilemään entisestään.

   Poista
 4. Kiva postaus, ihania kuvia! Tosi rento ja mukavannäköinen toi sun asu, tykkään :3 Ja onnittelut noista blogi -saavutuksista! Pakko vielä kompata edellisen kommentin anonyymiä, sulla tosiaankin on ihana hymy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oli lukea sun kommentti! Asuun ja kuviin olin itsekin tyytyväinen. Kiitos kiitos oikein paljon! :--)

   Poista
 5. Sulla on ihana blogi! Ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että siellä tykätään! Parasta antia eteenpäin. Kiitos Anna! :--)

   Poista