perjantai 17. huhtikuuta 2015

Himoksen huiput

Himos, mökki ja seitsemän tyttöä suoraan lomalaitumilta. Siinäpä vallan letkeä yhdistelmä. Eikä siinä vielä kaikki. Mukaan mahtui myös tottakai maittavaa ruokaa, tyttöhömppäkeskusteluja, enemmän ja vähemmän hyviä leffoja sekä lautapelejä. Unohtamatta tietenkään paljussa vietettyjä yön tunteja, villejä tanssimuuveja Karrikoiran ja muiden asfalttisotureiden kanssa tai the sähkömiestä.

Koko ajan oli olo onnellinen, mutta muutaman hetken koin aivan erityisellä tavalla. Ne olivat aikapysäkkejä. Muodostui hetkiä, joina ilo tuntui sydänalaa myöten. Yksi niistä oli naurun ja vapauden täyttämä aamu. Suupielet venyivät korviin. Tässä me kikatellen makoilemme, yhdessä uudesta päivästä innoissamme. Hymyilyttää muistellessakin. Entä se, kun valloitimme laskettelurinteen. Ylös kiipeämisen uuratus palkittiin huimalla kiidolla jätesäkkien kanssa alamäkeen. Voi veljet. Kyllä se oli hauskaa.

Siinä pähkinänkuoressa meidän reissu, irtiotto, aivojen nollaus. Se oli aikaa unohtaa koko muu maailma muutamaksi päiväksi ja keskittyä olemaan. Onnistui.

Tästä pitää tulla tapa.

9 kommenttia :

 1. Vau mitä kuvia! Ja aivan ihana blogi sulla, sait uuden lukijan :)

  http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtava kuulla. Kiitos! :--)

   Poista
 2. aivan ihania kuvia, niistä välittyy tänne asti iloinen tunnelma ja positiivisuus :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten tunnelma meni juuri nappiin. :--) Kiitos kommentista Sini!

   Poista
 3. Ihania kuvia, varmasti oli tosi hauska reissu! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan huippu reissu! Paljon kiitoksia! :--)

   Poista
 4. Ihanasti kirjoitettu ja tosi kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana kuulla palautetta. Tuntui kovin vaikealta yrittää tiivistää niin paljon fiiliksiä pieneen tekstinpätkään tai ylipäätään pukea niitä minkäänlaiseksi kokonaisuudeksi. Kiva, jos siis edes hieman onnistuin. Kiitos! :--)

   Poista
 5. Heh, jäin lueskelemaan sun postauksia ja rupes hihityttämään kun tajusin, että nyt näyttää tutulta. Oltiin samassa mökissä pari vuotta sitten :D

  VastaaPoista