maanantai 13. huhtikuuta 2015

Valokuvausseuraa tarjolla

Olen jo jonkin aikaa tuuminut, miten tulisi lähteä liikkeelle. Minulla on nimittäin unelma, jota haluaisin lähteä viemään eteenpäin. Unelmani koskee valokuvausta, johon olen aivan täydellisesti menettänyt sydämeni. Tahtoisin niin kovasti päästä tekemään sitä lisää ja näkemään maailmaa itse valokuvaajan perspektiivistä. Ongelmaksi on vain muodostunut se, ketä lähtisin kuvaamaan. 

Siksi kysynkin juuri sinulta: Olisiko sinulla tarvetta miljöökuville, henkilökuville itsestäsi, uudelle facebookin profiilikuvalle tai muuten vain kiinnostusta lähteä kuvailemaan? Niin tai esimerkiksi hakusessa vielä kuvaaja ottamaan ylioppilaspotrettisi? Nyt näitä kaikkia olisi tarjolla Jyväskylän lähiseuduilla. Äläkä ota minkään muotoisia paineita tai korkeita kynnyksiä. Sinun ei tarvitse olla suoraan muotilehden kannesta, sillä enhän minäkään mikään kouluttautunut valokuvaaja ole! Mutta tottakai saat olla, sitä en lähde kieltämäänkään.

Tämän postauksen lisäksi löydät muutamia ottamiani kuvia täältä: 1 2 3 4

Jos minkäänmoinen, edes pienenpieni kiinnostuksen kipinä syttyi sisälläsi, kirjoita rohkeasti sähköpostia. Mietitään yhdessä, miten viedä ideaa eteenpäin. Tässä on osoite, johon kannustan viestisi lähetettäväksi: elsanneli.blogi@gmail.com

7 kommenttia :

 1. Voi jukra! Mulla on ihan samanlainen ongelma, haluaisin kuvailla ihmisiä paljon ja tykkäisin kyllä myös, että olis joku, joka ottais asukuvia blogiin... Lähtisin heti sun kanssa kuvailemaan, mutta täältä on Jyväskylään n. 100km matkaa, niin olisi vähän pitkiä reissuja, varsinkin, kun mulla ei ihan vielä ole ajokorttia, niin täytyisi julkisia käyttää ja menis vaikeeksi... Toivottavasti löydät kuvattavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan. Olisin kyllä mielelläni lähtenyt kuvailemaan! :--) Jos vaikka joskus haluat lähteä Jyväskylä-visiitille, olisin valmis vaikka kahville tai kirppari ja shoppailukierrokselle! Ihan tällaisena pienimuotoisena houkutteluna vain. :D

   Poista
 2. Harmi kun mäkin asun niin kaukana J-kylästä (Porissa) sillä oisin kyllä ollu enemmän kuin kiinnostunut kuvailusta... mutta asiasta toiseen, sulle ois haaste mun blogissa ;)

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas tylsää! No, ei mahda minkään. :--) Kiitos haasteesta! Täytyykin nyt ryhdistäytyä tekemään. Taitaa nimittäin olla toinen samanmoinen luonnoksissa. Hups.

   Poista
 3. Ois hauska kokeilla joskus olla jonkun toisen kuvattavana! Yleensä itse se joka heiluu kameran kanssa:D Sulla on muuten aivan ihana blogi, ja nää kuvat varsinkin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Adalmiina! :--) Meillä nyt ei ainakaan tuota välimatkaa olisi ihan turhan paljoa. Jos siis sita kuvausseuraa kaipaat niin laita rohkeasti meiliä!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista