torstai 9. heinäkuuta 2015

>1000km

¨
Kesäkuun ensimmäinen viikko tarkoitti vihdoinkin koittanutta kuitenkin viimeisen illan aikana suunniteltua roadtrippiä Pohjanmaalle. Pieni henkilöauto täytettiin sadalla nyssäkällä, teltalla, trangialla sekä jääkaapilla. Tottakai mukana menossa myös kolme ylvästä muskettisoturia, rutkasti spontaania mieltä ja repaleinen maantiekartta. Siinä me olimme. Me matkalla valloittamaan rannikon lakeuksia.

Aurinko sekä helteet eivät maantiekiitureita harmiksemme hellineet. Pöytäämme tuotiin varmaankin väärä tilaus. Oli miten oli ei tilannekomiikalta voitu välttyä: Tytöt lähti rantsulle - auton mittarissa reilu +10 astetta. Jäi loputtoman pitkistä hiekkarannoista kuitenkin kaunis muisto mieleeni. Meren pauhu korviini soimaan. Ja mitä kaikkea muuta koimmekaan. Esimerkiksi Suomen suurimman sillan, tuulen voiman, eeppisen omatoimitelttailun, jännitysmomentteja melkein luvallisella alueella, maailman sympaattisimman kesäkioskin sekä karaoken Eurajoen kantapaikassa.

Tämä kaikki rakkaassa seurassa. Oikein hyvä reissu. Oikein hyvä. Ehkäpä seuraava vielä tätäkin parempi.

4 kommenttia :

 1. Teillä ollu kyllä mahtava reissu! Ja tosi hienoja kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä kyllä! Ja aika vieläpä aina sopivasti kultaa muistot. :--) Kiitos!

   Poista
 2. Annan sulle yhden vinkin: mene rähmällesi apilapeltoon. Kurkista sieltä kameraan. Takaan, että näytät aivan järkyttävältä.

  VastaaPoista
 3. Äh. Tarkoitin lähinnä sitä, että tuo toiseksi alin kuva on kiva, mutta saattaisi olla kivempi, jos menisit sinne kasvien sekaan ja sinusta näkyisi vain pää. Tai jotenkin silleen...

  VastaaPoista