keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Säästöliekillä

poolo kirppis / neule by me / farkut dr denim / kengät vagabond

Huomaan säästeleväni. Pihtailevani lempivaatteideni käyttöä - ei tämä tilaisuus ole tarpeeksi hyvä tälle asulle. Huomaan siirtäväni suunnitelmien toteutusta myöhemmäksi ja hokevani sanoja: sitten joskus. Huomaan ajattelevani, ettei juuri nyt ole hyvä hetki hoitaa asioita pois päiväjärjestyksestä. Huomaan odottavani parempia tilaisuuksia.

Ja parempaa tilaisuutta ei koskaan tule.

Koska kaikki on tässä hetkessä. Juuri nyt on hyvä aika tehdä asioita. Laittaa likoon ja antaa itsensä kokonaan. Vain silloin voin saavuttaa jotain. Päästä tavoitteisiin. Olla ylpeä itsestäni. Vain silloin voin sanoa todella eläneeni.

// Kuvat ovat monen viikon takaisia ja maisema on muuttunut kauniista ruskan väreistä lumen peittämään maahan.  Joulun aika, oletko se sinä todella, joka olet saapumassa?

3 kommenttia :

  1. Sama homma täällä! Nyt oon kyllä yrittänyt alkaa käyttämään niitä erityis kivojakin vaatteita aika onnistuneestikin, koska oon hoksannu sen, että ne menee muuten ihan hukkaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nimenomaan! Täällä mulla on aika kuitenkin suppea vaatekaappi, mutta silti noin meinaa käydä! Ehkä säästeliäisyys on joku sisäänrakennettu taipumus...

      Poista