lauantai 4. tammikuuta 2014

Vuotena 2013


Aloitin vuoden rauhallisesti ystäväni kanssa. Silloin oli lunta ja kävin lyhyesti päättyneellä laskettelureissulla. Olin sotkussa ajatusteni kanssa, ripustauduin, unelmoin. Pikkuhiljaa vapauduin niistä, mutta aina jostain onnistuin saada uusia tilalle.

Sopimuksen tein elixiaan heti vuoden alussa. Treenasin, välistä olin tauolla ja vuoden päätteeksi päätin myös tämän sopimuksen.

Tein mahtavan omatoimimatkan Helsinkiin loistavassa seurassa. Myös Tampere ja Turku tuli nähtyä. Nautin täysillä vapaudesta ja velvoitteettomasta elämästä. Samaan aikaan lupa myönnettiin yhteisen blogin tekemiseen näiden samojen tytsyjen kanssa. Se oli siistiä. Sitä hupia kesti aikansa ja siirryinkin sitten oman blogin pariin.

Hankin longboardin kaverini kanssa ja rullailin sillä ihan liian vähän.

Sain elämäni ensimmäisen kesätyöpaikan ja paiskin siellä hommia viisi viikkoa kamerankiilto silmissä. Hankin oman, ensimmäisen järjestelmäkameran sekä siihen yhden objektiivin ja aloin opettelemaan yhteiseloa niiden kanssa.

Siunattiin minut yhdessä ystävieni kanssa isosiksi ja toimin sellaisena ensimmäistä kertaa kesällä riparilla. Pyydettiin minut kummiksi ja suostuin riemumielin.

Näin kahdet hengelliset festarit. Kävin kaksi kertaa teatterissa - saman päivän aikana. Vironmaa tuli myös valloitettua. Soitin suurorkesterissa ja painin harrastusasioiden kanssa.

Opin käymään kirpputorilla ja löysin oman tyylini. Aloin muutenkin tuntemaan itseäni paremmin. Tein päätöksiä ja pysyin niissä. En stressannut, nautin elämästä.

Takana on mahtava vuosi! Kiitos siitä, että olet ollut siinä mukana. Tavalla tai toisella!

2 kommenttia :

 1. Aivan ihana postaus! Kyynel vierähti poskelle. Osaat kirjoittaa niin aidosti ja tekstistä huomaa, että se tulee täysin sydämestä. Kiitos, kun sain olla sun vuodessa mukana :)

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aivan häkellyin sun kommentista! Kiitos vain itsellesi ♥

   Poista