lauantai 12. huhtikuuta 2014

DIY Kukkapanta

Sain jälleen uuden pakkomielteen - tällä kertaa suloisesta kukkapannasta - ja ilman muuta täytyi se saada itsellekin. Melkein ostin sellaisen jo kaupasta, mutta onneksi hinta pysäytti aikeen. Sen sijaan kirpputorin jumalat olivat puolellani. Vihreä parsakaalin näköinen möhkäle sisälsi valkoiset kukat ja minä omistan kuumaliiman sekä valkoista kuminauhaa. Muutama hassu hetki ja siinä se nyt sitten on - kukkapanta valmiina kesää varten.

8 kommenttia :

 1. Ihan mahtava panta, noi on niin hienoja! Ja vau, ihailen niin tyyppejä jotka osaa tehdä kaikkea itse - tää poropeukalo on rikkonut ompelukoneen niin monesti, että äiti on suostunut lyhentämään ja kaventamaan mun vaatteet, koska se ei jaksa viiä aina sitä korjaukseen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi Milja! Täytyy sanoo, et ei tää taitoja juuri vaatinu. Muutaman youtube -videon katselun kylläkin... :D Rohkeesti vaan uudestaan yrittämään, kyllä se siitä! ;) Ompelukoneestakin voi yllättäen saada kaverin!

   Poista
 2. Eikä, vähänkö ihana! Mä justiinsa pari päivää sitten kuolasin netistä kukkapantoja, mutta niiden hinnat eivät oikein kolahtaneet.. Voi, että olisipa kirpputorin jumalat munkin puolella joskus, niin voisin itse väsätä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle :---) Se on kiva itsetehdyssä, et saa ihan päättää minkälaisen tekee! Nyt siis vaan kirppareita koluamaan, toivotaan et on jumalat sunkin puolella ;) Vaikka ei muuten paljon maksa varmaan kaupasta ostetutkaan tekokukkakimput!

   Poista
 3. vautsi! :)

  ja hei, käyhän tsekkaa : http://junkaneito.blogspot.fi/2014/04/linkattujen-blogien-parhaimmistoa.html ;)

  VastaaPoista
 4. No huhhuh, kaikkea se sullakin teettää! Mahtava idea ja tosi kaunis lopputulos - ei voi kun taas ihmetellä :) Voin niin kuvitella kun kirmaat kesälaitumilla kukkapanta hiuksilla ja hymy huulilla. Voi, tule jo kesä. (Minäkin tahdon kirmaamaan.)

  Ihanaa tässä on myös se, että joku sai möhkäleensä kaupaksi. Ei olis välttämättä mennyt ilman Elsaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannatan myös kesäntuloa! Ainakin 10vrkn sääennustus näyttää jo varsin lupaavalta ;) Mutta juu, taisi tulla päivän hyvä työ ja avustus tehtyä siinä. En usko että se olisi kenenkään muun matkaan lähtenyt, niin oli surkean näköinen.. Minä taas kiitän sua mukavasta kommentista! :----)

   Poista