sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Numeroita ja etappeja


Bloggaamisen aloittamisesta on kulunut yksi vuosi. Tämän blogin perustamisesta kahdeksan kuukautta. Lukijoita on kertynyt yli puolisataa. Kommentteja reilut viisisataa. Katseluja melkein seitsemäntoista tuhatta. Tämä on sadas postaus.

Olen samaan aikaan erittäin häkeltynyt sekä onnellinen. Hämillään ja iloissaan siitä, kuinka moni on matkassa viihtynyt! Olette mahtavia! Jaksan ihmetellä myös sitä, miten into tähän hommaan ei todella ole laantunut. Päinvastoin. Ei siis pelkoa, en ole vielä antanut kaikkea haluamaani blogimaailmalle!

Monta etappia on nyt ohitettu. Saako tuntua hyvältä? Sanoisin kyllä!

Toivoisin sinulta nyt vastausta muutamaan kysymykseen. Mistä olet pitänyt blogissani, mistä et? Mitä sisältöä toivoisit minun tuottavan? Onko jotain jäänyt erityisesti mieleen? Sana on vapaa.

16 kommenttia :

 1. Sun blogi on tosi kiva, ja oot kaunis! Tykkään myös tekstistä, sulla on sana hallussa. Ainoana miinuspuolena on muutamassa aiemmassa postauksessa sisällä otetut huonolaatuset kuvat jotka pisti silmään. Mutta ei se mitään tykkään lukea tätä blogia eikä joskus huonommat kuvat haittaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäkuvat on aina asteen surkeampi laatuisia. Siis ainakin jos kyse on mun kuvausyrityksistä.. :D Mutta tuo oli hyvä kuulla! Ja kiitos valtavasti kehuista! :----)

   Poista
 2. Kuvat on aivan ihania ja kirjoitat tekstiä persoonallisen ihanasti! Tykkääntykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkääntykkään sun kommentista! Kiitos! :----)

   Poista
 3. Sulla on ihan huikeen kiva kirjotustyyli! Näissä kaikissa teksteissä on jotain samaa niin, että niistä oikeasti tunnistaa kirjoittajan, vau!
  Kuvat on monesti aika samanlaisia postauksissa, mutta ei se paljoa haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen miettinyt tuota kuvien samanlaisuutta. Oon miettinyt, että jaksaako oikeasti joku muka katsoa nuo kaikki aina läpi vai skrollaako suoraan loppuun. Suomeksi sanottuna jaksaako kukaan tuijottaa mun pärstää kuva toisensa perään :D Mut olen todennut sen kuitenkin parhaiten omantyyliseksi tavaksi. Kiitos kommentista! :----)

   Poista
 4. Aina sun postauksen luettua tulee hyvä mieli, sulla on niin mahtavaa tekstiä! :) Kuvat pelkkää plussaa, aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa! Kuulostaa parhaalta, jos voi saada edes jonkun hyvälle tuulelle! Tavoite saavutettu! Kiitos sulle! :----)

   Poista
 5. Uijui hyvää synttäriä blogille! :) Mä olen tykännyt tästä juuri tällaisenaan, tosin video voisi olla aika metka näky täällä! :) Ja toivottavasti sun into ei lopahda, näitä postauksia on aina tosi kiva lueskella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kykenisinkö minkäänmaan videon tekoon. Editointitaidot on surkeinta luokkaa puhumattakaan videolle puhumisesta! Hui! :D Älä kuitenkaan koskaan sano ei koskaan.. ;) Ja intoa uhkun edelleen eikä ole mihinkään katoamassa! Ei pelkoa. Sulle kiitokset kommentista!

   Poista
 6. Kirjotat kivasti! :-) eksyin sun blogiin vasta äsken ja luin innoissaan monet aikaisemmat postaukset läpi! :D

  helmi-i.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kuulla. Tervetuloa siis! :----)

   Poista
 7. Sun blogi on ihanan omanlaisensa. Kerrot tavallisista arjen tapahtumista tai satunnaisista ajatuksista tosi kauniisti. Kuvat on mielenkiintoisia ja ainakin näin valokuvauksen jauhopeukalon (niin minkä :D) silmään tosi laadukkaita ja onnistuneita. Keksit aina uusia kuvauspaikkoja ja tuntuu, että kuvat mätsää tekstiin jollain oudolla tavalla aina, vaikkei ne siihen varsinaisesti liitykään.

  Tykkään myös siitä, ettet kerro aina ihan kaikkea. Salaperäisyys kiehtoo ja saa lukemaan tekstejä jopa useampaan kertaan.

  Eli oikein jees. :) Onnea ja inspiraatiota sulle jatkossakin! Minä ainakin luen ihan innoissani niin kauan kun tämä on pystyssä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kommentit joita saan ovat yleisesti ottaen todella ihania, sä ylitit nuo kriteerit kymmenkertaisesti. Kommentti oli kokonaisuudessaan jotenkin niin ihanasti sanottu, et meinasi ihan tippa tulla linssiin. :') Ihanaa huomata, että on onnistunut luomaan sitä, mitä on ajatellutkin. Ja se huomataan sekä puetaan vielä noin ihanin sanoin. Kiitos niin paljon!

   Poista
 8. Sun blogi on yks lemppareimmista! Kirjotat hyvin ja kuvat on ihania :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mä olen kovin otettu! Kiitos hurjasti! :----) Ja sua mun täytyy kiittää myös aktiivisesta kommentoinnista. Sä olet mun kestopiristäjä!

   Poista