keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Parhaat palat

Ensinnäkin nyt on aika olla erittäin kiitollinen. Teitä on ilmestynyt muutamia uusia lukijoita viime aikoina. Iloisimmat tervetulotoivotukset teille! Te pitemmän aikaa löpinöitäni lukeneet saatatte muistaa tämän postauksen. Päätin teidän iloksenne (?) ja omaksi häpeäkseni toistaa tätä ideaa. 

Jokainen vähänkään kameraa käyttäneenä varmasti allekirjoittaa seuraavan pointin. Kuvista, joita tulee otettua, eivät todellakaan kaikki ole onnistuneita. Omalla kohdalla oikeastaan vain murto-osa on sellaisia, joita kehtaa nostaa päivänvaloon. Milloin on kohteella tukka huonosti, milloin jokin muu säätöoperaatio kesken. Joskus taas ympäristön olosuhteet kuten kova tuuli tuo oman lisäelementtinsä kuvailuun. Ihana kuvaajani varmaan mainitsisi ehkä vielä yhden asian: kuvattavan omat selittämättömat shout. Nyt en osaa edes puolustautua. 

Tässä näitä siis oli. Riemuksenne voin vielä todeta, ettei tässä ollut läheskään kaikki. Olisin löytänyt materiaalia vaikka viiteen postaukseen. Niin. Ehkä se jo kertoo jotain. Mutta nyt annan teidän kertoa, mitä piditte.

8 kommenttia :

 1. Eikä! Tällaiset postaukset ovat juuri parasta! :)

  VastaaPoista
 2. Jotenki noi kuvat muistuttaa paljon niitä mitä mun kamerasta kans löytyy kuvaus session jälkee... :D Sulla on ihana tyyli :)

  http://beautifulmess-nora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kivaa etten oo ainut! Toisinaan sitä vaan miettii, että onko liikaa vaadittu olla ihmisen näkönen. :D Kiitos sulle kommentista!

   Poista
 3. Hieno blogijulkaisu =)
  Tykkään todella lukea blogiasi.
  Jatka samaan malliin ja ootan kovasti seuraavaa julkaisuasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! Tätä on ilo tehdä, kun kuulee noin mahtavaa palautetta! :---)

   Poista
 4. Must nää postaukset on ihan parhaita, näistä jotenkin tulee aina niin hyvin sen bloggaajan persoona esiin! :) Ja pakko sanoo et sun persoona näyttää tosi ihanalta ja hauskalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan aiemmin ajatellut, että nämä postaukset toisivat bloggaajan persoonaa esille, mutta niinhän se kyllä on. Pääsee näkemään edes hitusen kulissin taakse. Hyvä pointti siis! Olipas ihanasti sinulta ilmaistu! :----)

   Poista