torstai 17. huhtikuuta 2014

Ruhjeet


Välillä tuntuu kuin joku selittämätön taho tahallaan ja vain kiusatakseen tuottaisi mielipahaa. Aiheuttaisi harmia ja yrittäisi kaikin mahdollisin tavoin pilata suunnitelmat. Juuri sen, mistä jo hetken olet ehtinyt iloita. Se vetää maton jalkojen alta, ahdistaa viattoman umpikujaan. Mahdollisuudet riistää se häpeilemättä, jättää itkemään - yksin. Kääntää homman hoidettuaan selkänsä ihmiselle, jolla kämmenissään vain muistot ruhjeiset. Kuka tällaisen kohtelun ansaitsee? Miksi minä? Mitä olen tehnyt väärin?

10 kommenttia :

 1. Ooo kiitos tästä! <33 sait mut melkei itkee hysteerisesti :D oot nii ihana jälleen kerran love u my pallogril :D

  - Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei se ihan ollu mun tarkoitukseni! Vaikka en kyllä sitten tiedä, että mikä oli :D Mutta kiitos rakas pallogrillini ♡ Voimahali!

   Poista
 2. Sulla on tosi upee blogi ja mahtavia kuvia! Jään ehdottomasti seurailemaan. Rakastan syvällisiä tekstejä ja pitäisi varmaan oman blogin puolella vaalia vähän enemmän tätä kirjotustyyliä <3

  Outta my heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset sulle ja lämpimästi tervetuloa! Mulle tää kirjotustyyli on jotenkin hassusti sen enempää ajattelematta vaan muotoutunu. Suosittelen siis kirjottamaan just sillä itselle parhaiten sopivalla tyylillä! Kävin kyyläilemässä myös sun blogia ja voi olla, että sait uuden lukijan ;)

   Poista
  2. Sellasta vielä aattelin kysästä, että millä kameralla ja objektiivilla kuvailet? :D

   Poista
  3. Kamera on samsung nx1000 ja objektiivi 45mm f/1.8

   Poista
 3. Vau! Erityisesti eka ja viimeinen kuva on tosi upeita!

  Umpikujissa ja usein jopa risteyksissä, kun turhauttaa tai pelottaa tai ahdistaa, ei auta muu kuin luottaa. Mikään koettelemus ei varmasti ole turha, vaikka itsestä siltä tuntuisi. Kaikella on aikansa ja paikkansa. Nekin asiat, mitkä tuntuu hirveiltä, voi lopulta kääntyä siunaukseks. ;) Tsemit sulle ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä täytyy kyllä kiittää kuvaajaa! ;) Mutta kiitos sulle hurjasti!

   Niin, vaikka aina ei jaksaisi uskoa kaikella olevan tarkoitusta, on se vaan niin. Lopun viimein ajatellaan aina meidän parasta. Kuten sanoitkin, tulisi aina siihen luottaa! Kiitos vielä, samoin! :)

   Poista
 4. Oi, miten upeita kuvia! Aikamoinen luonnonkaunotar olet! <3 Kuvissa on muuten aivan ihana pehmeä fiilis. :>

  Milla / millamainen

  VastaaPoista