torstai 26. helmikuuta 2015

A HAT

Yläasteella uskottavuus oli pitkälti kiinni pään paljaudesta. Lippalakki - ei. Pipo - ei. Lierihattu - ei tosiaankaan. Hatut ja coolius olivat valinnan paikka, jossa armoa ei tunnettu. Mieluummin siis kuljettiin päät kesät talvet palellen. Kuka nimittäin olisi halunnut olla nolouden perikuva? En minä ainakaan. Tai sillä tavoin muille uskotellessani aloin itsekin melkein ajattelemaan.

Samaan aikaan nimittäin salaa haaveilin hatusta. Olisin halunnut mustan, pienellä lierillä varustetun hatun. Olisin halunnut, jos vain uskallukseni olisi riittänyt. Nyt vuosia myöhemmin sisäinen hattutyttöni riemuin kiljahtelee. Toiveeni on kuultu ja valloillaan olevan hattutrendin johdosta niiden näkemiseltä ei voi enää välttyä. Vihdoin on mahdollisuus omistaa mieleinen hattu ja vielä käyttääkin sitä ilman, että osakseen saa kasan vinoutuneita katseita. Hip hei.

Mitä hattuhyllylleni siis kuuluu? Tällä hetkellä sitä on koristamassa tasan yksi onnellinen yksilö, joka on esiintynyt ainakin täällä ja täällä. Hän vain sattuu olemaan hitusen liian väljä ja lentämään aina pienenkin tuulahduksen mukaan. Täydellinen hattu on siis vielä jossain minua odottamassa. Tätä kuumetta yllyttääkseni päätin koota viisi asukokonaisuutta teemaan sopien. Mikä on sinun suosikkisi?

Kaikki vaatteet Espritiltä

2 kommenttia :