maanantai 9. helmikuuta 2015

Elämään ihastunut

college kirppis / pipo new yorker / reppu lainassa äitiltä / kengät converse

Kuvia viime viikonlopulta, viimeiseltä viikonlopulta lukion aikana. Aamukammassa on enää muutama piikki jäljellä. Miten voisinkaan olla huonolla tuulella? Sellainen ei niin mitenkään onnistu. Perjantaina sain ystäviä yllättäen yökylään ja lauantaina vietin hassun hauskan päivän kaupungilla. Ehkei ole kovin aikuismaista pörrätä autolla ympyrää, laskea lelukaupan liukumäkeä, syödä kaksin käsin leipomon leipämaistiaisia, ostella makeisia sieltä täältä tai mennä juttelemaan eläimille lemmikkikauppaan, mutta voi veljet miten nautinkaan. Aurinko säkenöi tien pinnasta niin, etten olisi ihmetellyt ajopelini löytymistä ojan pohjalta. Ja mitä vielä, siltikin vain nauratti. Kevät tekee tuloaan, koulu loppuu pian ja olo on onnellinen kuin muurahaisella taivaassa. Suora lainaus eräästä joululaulusta. Täytynee myöntää, etten koskaan ole ymmärtänyt tuota vertausta. Tämä tyttö taitaa olla ihastunut. Ihastunut elämään nimittäin.

Edit // Muurahaismysteeri ratkesi. Vertaus paljastui tulleeksi suoraan lauluntekijän mukulan suusta päätyen lopulta sanoitukseen. Fiksu muksu. Kiitos demi.fi. 

8 kommenttia :

 1. voi miten ihania kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini niin paljon! :--) Arvostan todella, kun kerta toisensa jälkeen jaksatte ihanasti aina kommentoida! ♡

   Poista
 2. kirjotat aina niin ihanasti! ja nää kuvatki on taas mitä upeempia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Amanda, paljon paljon kiitoksia huikean suloisesta kommentista! ♡ Olen otettu noista sanoista! :--)

   Poista
 3. Millä kameralla kuvailet? Tosi hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kuvat on otettu samsung nx1000 kamerallani ja siihen ehdottoman hyvällä 45mm f/1.8 objektiivilla. Puolitoista vuotta yhteistä taivalta takana ja erittäin näppärästi on hommansa hoitanut niin kuvien laadun kuin kameran käytettävyydenkin puolesta. Voin suositella!

   Suuren suuri kiitos kommentista! :--)

   Poista