perjantai 27. helmikuuta 2015

Kun vain teki mieli lähteä reissuun.Sattumalta kohdalle osuva linja-auto menee oikeaan suuntaan. Summamutikassa valittu reitti johdattaa sinne, minne pitikin. Kaikille sopiva ruokapaikka löytyy saman tien ja paikalle päädytään sopivasti lounasajan loppumetreillä. Eikä edes myöhästytä paluukyydistä. Milloin meistä on tullut näin smootheja matkailijoita? 

Tampere tarjosi meille parastaan ja koko päivän mittainen reissu oli niin onnistunut, etten oikein keksi, miten olisin sitä parantanut. Perustan loi hetkeen antautuminen sekä sopiva määrä suunnittelemattomuutta. Ihanaa on vain mennä ja ihmetellä, mitä vastaan sattuu tulemaan. Säilyttää hyvä fiilis ja malttaa nautiskella.

Ensimmäiset hetket Mansessa koettiin itse kootun aamupalan äärellä. Siinä kikattelevat tytöt kahvikuppeineen katselemassa hienon päivän valkenemista. Auringon säteitä pilvettömältä taivaalta. Edessä siintäviä seikkailuja, näköaloja sekä mahtavia kirpputorilöytöjä. Yksi onnellinen ympärillään ystävät, jotka saavat hymyn huulille. Eihän näiden kanssa voisikaan mennä pieleen.

// Helmiä tosiaan tarttui kirpputoreilta matkaan. Löytyisikö niiden esittelylle kiinnostusta?

6 kommenttia :

 1. Ois kiva kuulla kirpparilöydöistä! Ihania kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! :--) Hyvä kuulla! Laitetaan sellainen siis työn alle.

   Poista
 2. Oi että, toi on just sitä mistä mä haaveilen! että osais vaan lähtee suunnittelematta yhtään mitään. Ja todellakin kirpparilöydöt kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sitä jotain on mielessä, kun reissuun lähtee. Jotakin toiveita vierailukohteiksi, jotta on, mitä odottaa. Muuten voin kyllä koko sydämestäni suositella olemaan suunnittelematta liikaa. Ainakin näin kotimaan retkissä se on toiminut loistavasti. :--)

   Kiitos kommentista! Voi siis olla, että kirpparilöydöistä tässä tulette kuulemaan! :--)

   Poista
 3. voi miten ihania hyvänmielen kuvia :') ja vitsi mitä kirpparilöytöjä olitkaan tehnyt (katsoin sen postauksen) !! Mie en koskaan löydä mitään, hitsi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tulee aina niin hyvä mieli, kun näitä kuvia katselee! :--) Ja no Tampereella oli helppo tehdä hyviä löytöjä, kun siellä tämä kirpparikulttuuri on ihan eri mallillaan kuin vaikka Jyväskylässä. Joka mutkassa näkyi kirppari ja ihmiset oikeasti näytti niissä käyvän, mikä tarkottaa nopeaa tavaran vaihtumista! Sopii tällaiselle kirpparikallelle! :D

   Kiitos Enni kommentista! :--) Voin lohduttaa, kyllä se kirpparisilmä harjaantuu kun vaan harjottaa tarpeeks!

   Poista