perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kosketus

mekko bikbok / farkkupaita kirppis / koru made by me

Iso ihmisrypäs yhdessä parkkipaikalla seisoskelemassa. On aika mennä kotiin ja hyvästeiksi kiertää keskuudessamme järjestelmällisyytensä menettänyt halirinki. "Miksi ihmeessä me tehdään näin?" kuuluu jonkun suusta. Niin, miksi ihmeessä? Näyttää hupsulta ja jossain vaiheessa alkaa jopa itsestäkin siltä tuntua. Toivottaa siinä nyt jokaiselle erikseen kauniit unet samalla kädet toisen ympärille kietoen. Hölmöä.

Myöhemmin palasin vielä ajattelemasn asiaa. Kosketus. Miten kyseinen ele voikaan tuntua niin hyvältä? Oli kyseessä sitten silitys, halaus tai vain käden laskeminen olkapäälle. Pieninkin hipaisu voi olla juuri se, mitä ihminen sisimmässään kaipaa. Huolet viemään mennessään, lämmön tuomaan tilalle. Rakkauden. Isoin ja varttuneinkin lapsi tarvitsee osakseen läheisyyttä. Kyynel vierähtää poskelle - tässä on niin ihana ja turvallinen olla.

Ei ehkä ollenkaan niin hölmöä.

29 kommenttia :

 1. en kestääää sä oot niin sulonen ♥

  VastaaPoista
 2. Oot älyttömän kaunis ja sun tekstit on aina niin koskettavaa luettavaa! Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään vaan niin sanattomaks näin ihanan kommentin jälkeen. Voi kiitos sulle! :--)

   Poista
 3. Oon käsittämättömän söpö tuossa asussa <3 Ja tämä teksti oli ihana, ihan niinkuin sinäkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunsin kyllä oloni oikein kotoisaksi tuossa asussa. Mutta mitähän oikein muuta sanoisin. Olen vaan niin otettu ja kiitollinen noin mukavista sanoista. Kiitos Roosa! :--)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla. Kiitos paljon palautteesta! :--)

   Poista
 5. niin ihanat vaatteet! ihana kirjotus myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tykkään itsekin kovin! Kiitos ihana Amanda! :--)

   Poista
 6. Voi ihana! Just tuo.<3 ei oo hölmöä! vaan rakkautta

  eli siis niin ihana postaus!! huippu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Milja (melkein laitoin automaattisesti lisäliitteen ystäväiseni - eihän me edes tunneta :D ), miten tykkäänkään sun kommenteista! Tietysti kaikkien muidenkin, älkää vain ihanat ymmärtäkö väärin, mutta sun sanoista eri lailla. Kommentoit aina tekstin sisältöä, mikä jotenkin jatkaa aihetta, josta kirjoitan. U know. Se on kivaa.

   Ja kivaa, ihanaa, rakkautta, huippua eikä tosiaankaan hölmöä! Melkein jopa liian pumpulista. Mutta ehkä välillä saa ollakin. Olla kuin se sydänsilmäemoji.

   Poista
 7. Kirjoitat kauniisti! Ihana postaus ja ihanasti kirjoitettu teksti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua sun ja teidän kaikkien kanssa. Jaksan aina vaan häkeltyä, kuinka jaksatte ja osaatte kommentoida niin ihanasti. Tuntuu niin mukavalta saada noin huikeeta palautetta. Kiitos niin niin valtavati! :--)

   Poista
 8. Jonkun kai pitäisi viheltää peli poikki ja laittaa omenakoriin se mätä omena ja se työ jää minun osakseni. Saatoin luvata--en muista enää, koska olin kännissä--etten koskaan kirjoita blogiisi, mutta oksennan tämän pitkän tekstin kommenttiosioosi.

  Saatko ihan oikeasti vain ylistävää palautetta? Eikö sinua kyllästytä Elsa Fan Clubin kehuminen? Miltä tuntuu olla satojen pikkutyttöjen idoli?

  Miltä se ihan oikeasti tuntuu? Olet kaunis, käyttäydyt hyvin, olet esikuva.(enkä tarkoita tuota pahalla). Minä olen keski-ikäinen mies ja ihan oikeasti haluaisin tietää, miltä tuntuu olla satojen tai ehkä tuhansien teinien ja lasten esikuva.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Poistin muutaman kommentin, jossa kysyin, miltä tuntuu olla nuorisoidoli. Samaa mietin nytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin jo kirjoittamaan vastausta, mutta en tiedä viitsisinkö. Nähdä nyt vaivaa miehelle, joka tosiaan on nimimerkkinsä mittainen.

   Poista
 13. Kosketus? Ethän sä kosketa muuta kuin itseäsi? Miksi sä jaksat postata noita viestejä, jotka eivät itse asiassa tarkoita yhtään mitään? Onnellisuus, pah.

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Öh,
  Niin

  Taas lähti lapasesta

  Jos haluat, voisitko poistaa nämä juttuni?

  Voit tietysti jättää ne

  VastaaPoista
 16. Tuo hiuspampula on ihana ;)

  https://www.youtube.com/watch?v=rj4J6i_vw0w

  VastaaPoista
 17. https://www.youtube.com/watch?v=6SFNW5F8K9Y

  Kiva biisi. Paras ikinä.

  VastaaPoista
 18. Noh, mä varmaan tuhosin uskottavuuteni jo ajat sitten...joten mun ei tarvitse enää teeskennellä.

  Elsa, tee joskus kesällä sellainen kokeilu, että hukuta pääsi kukkiin. Daisy Chains -- if you will.

  Nyt minä poistun.

  Olen pahoillani harmistani, joita aiheutin.

  VastaaPoista
 19. Aina ei oikein ymmärrys riitä. Mutta tuskin löytäisin mitään miellyttävää vastausta, vaikka riittäisikin. Parempi siis olla ymmärtämättä. Olen kuitenkin yhtä mieltä siitä, ettei Sika-Kyösti ja uskottavuus sovi samaan lauseeseen. Siksi ei tosiaan ole kenellekään pahitteeksi (päinvastoin!), mikäli jälleen pysyt poissa niin kauan, kunnes keksit jotain järkevää sanottavaa. Enkä tarkoita, ettei kyseenalaistaa saa. En tosiaankaan. Eri asia vain on, miten mielipiteensä esittää!

  Niin ja jos luulet, että olet nyt satuttanut jälleen hauraan nuoren naisen mieltä, olet väärässä. Se, mitä sait aikaan, on surkuhupaisa näytelmä, jota seuratessa olisi melkein tehnyt mieli ottaa pop cornit esille. En kuitenkaan kaipaa uusintaa, kiitos kysymästä.

  Ja tosiaan, paljon kauniita kiitoksen sanoja aikaansaamastasi häiriköinnistä.

  VastaaPoista