tiistai 24. maaliskuuta 2015

Matkalla

neulepusero kirppis / hame omatekemä / hattu seppälä / kengät vans

Syödessäni oikeastaan mitä tahansa, on viimeisimmäksi suupalaksi jätettävä maittavin mahdollinen osa. Leivästä keskusta. Salaatista sattumat. Parhaat päältä. Vain sitten nautinto voi olla onnistunut, täydellinen.

Joskus siihen tulee tähdättyä liikaa, eikä edes huomaa, mitä ensimmäisen ja viimeisen haarukallisen välissä on suuhunsa laittanut. Viimeisenkin muisto liian nopeasti karkaa. Tyhjä olo.

Eikö se melko usein mene niin elämässäkin. Tähdätään vain päämäärään ja askeleet sinne käyvät laput silmillä. Ainoastaan lopputulema ratkaisee. Kuinka monta mahtavaa elämystä tai ihanaa makua jääkään silloin kokematta? Liian monta hukattavaksi.

Nauttia hetkestä. Tehdä jo itse matkasta nauttimisen arvoinen.

12 kommenttia :

 1. niin valloittavia kuvia! oot jotenkin niin herkän kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ihanasti sanottu. :--) Kiitos paljon Sini!

   Poista
 2. Voi kauhee kun oon niin itse tollanen laput silmillä kulkeva. Tai jos en ihan aina niin ainakin liian usein. Aina sitä huomaa, että sinne taas humpsahti monta viikkoa.

  Matka on määrämpää ja sinä mainio. Ja niin cool, en kestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommosia humpsahtamisia ja lirvahtamisia tapahtuu välillä kyllä itse kullekin. Eikä sitä ihan joka hetki voikaan elää jolosti 100-lasissa. Kuitenkin toisinaan herätys sellaiseen saattaa olla paikallaan. Jälleen itse kullekin.

   Hyvin kiteytetty ystäväiseni!

   Kiitos ihana Aino! :--)

   Poista
 3. Sulla on ihania tekstejä - saat tosi hienosti sisällytettyä lyhyeenkin tekstinpätkään ajatuksia ja oivalluksia elämästä, jotka ovat sulassa sovussa kokonaisuuden kanssa. Blogisi on mukava tuulahdus blogimaailman yleensä aika pinnallisessa ja materialistisessa maailmassa. Lisäksi olet hurjan kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten uskomattoman ihanasti kommentoit! Tuli vaan olo, et ei toi voi kertoa mun blogista. Paljon kiitoksia Mette! :--)

   Poista
 4. Nice hat :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr
  Maria V.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos Emma! :--) Niissä onkin omiakin lemppareita.

   Poista
 6. Ihana asu ja tykkäsin tuosta tekstistä, koska se oli lyhyt, mutta "ytimekäs" :) Mulla ois sulle blogissa haaste!:)

  rakkauttakameraan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos mukavasta palautteesta! :--) Niin ja kiitos myös haasteesta. Täytyypä tehdä se tässä lähiaikoina!

   Poista