lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ensin työ, sitten huvi

college kirppis / farkut dr denim + diy / kengät vans


Tämänhetkisiä fiiliksiäni kuvaavat hyvin keskellä huoneeni lattiaa lojuvat meikkipussi ja hammasharja. Viikon päivät siinä ovat köllötelleet, eivätkä omille paikoilleen tahdo käytönkään jälkeen siirtyä. Toiveikkaasti pakattuina odottamassa matkalaukkuun pääsyä.

Vaan matkalaukku pölyttyy parhaillaan kaukana vaatehuoneen perukoilla. Ei reissuun, ei vielä. 

Muutaman päivän päästä alkavat kesätyöt hidastavat suunnitelmiani, elämääni. Haluaisin käydä tervehtimässä kummeja, kummityttöä sekä muita ystäviä ympäri Suomen. Ehdin jo selata juna-aikatauluja ja kuvitella ohikiitävät peltomaisemat. Ehdin päästä matkailutunnelmiin, kunnes pettymyksen tuottava viesti kolahti sähköpostiin. Tottakai pitäisi iloita siitä, että ylipäätään on töitä. Mutta kaipuu tien päälle, se on liiankin voimakas.

Kai on vain tyydyttävä laittamaan tavarat paikoilleen ja annettava suurempien seikkailujen odottaa. Ei aina tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, kun kotikulmillakin voi olla mukavaa. Itsestähän se on kiinni.

8 kommenttia :

 1. Tykkään tosi paljon toista vihreestä paidasta, ihanan erilainen väri ja muutenkin tuo jujua asuun! Mä en voi olla taas kerran ihailematta sun kirjoitustaitoo, kuinka joku voi tehdä arkisestakin asiasta näin kivan postauksen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Collegepusakka on ihan lemppari! Pikkusisko tietysti pääsi jälleen kertomaan oman mielipiteensä kyseisestä vaatekappaleesta, mutta ei edes tämän kauhistelema vihreä väri saa mua toisiin ajatuksiin. Päinvastoin! Kiva, että sieltä kuitenkin tuli hyväksyvää palautetta! :D
   Kiitos Milja! :--) Aina joskus, jos saattaa joutua epäilemään oman bloginsa sisältöä, voi aina palata näihin ihaniin kommentteihin. Ehkä tässä on jotain jujua sittenkin!

   Poista
 2. Oot tosi kaunis ja katon sun vaatteita aina sydämmet silmissä:D

  VastaaPoista
 3. oiettä eksyin sun blogiin ja liityin heti lukiaks. aivan ihanan persoonallinen kirjotustapa ja tosi onnistuneita kuvia sulla! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava piristys tämä sun kommentti! Ihan huisin paljon kiitoksia Laura! :--) Ja tervetuloa, tottakai.

   Poista
 4. https://www.youtube.com/watch?v=vg7ZsOFSV7c

  VastaaPoista
 5. https://www.youtube.com/watch?v=HgGAzBDE454

  VastaaPoista