sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Paljon onneaSiinä me olimme, uunituoreet ylioppilaat kirkkaan valkoisissa lakeissamme. Etappi saavutettuna, sivistyksen huipulla. Koulun liikuntasalin lattia täyttyi ihmisistä, jotka kaikki halusivat tulla luoksemme. Halauksia, ilon kyyneliä, ruusuja ja juhlan tuntua. Kuului kymmeniä toivotuksia, jotka kaikki ripottelivat onnea ympärillemme. Onnea, jonka poimin suoraan talteen sydämeeni.

Ja kuinka onnellinen ja siunattu olo olikaan tällä juhlakalulla koko päivän juhlissaan sekä seuraaavana päivänä ystävien seurassa. Tuntui aivan etuoikeutetulta saada nauttia lämpimästä hyvän tuulen tunnelmasta. Aurinkokin nauroi kanssamme. Kaiken sen pystyi tuntemaan, näkemään kasvoilla loistavista aidoista onnen hymyistä. Tunnelma, jonka saivat aikaan rakkaat ihmiset. Ei kenenkään suupieliä maan vetovoima liioin vetänyt edes muutaman shampanjalasin lentäessä kaaressa kohti kaakelia. Pieni komediaksi kääntyvä kommellus - sehän kuuluu asiaan.

Eläisin nämä ilon ja naurun, leikin ja rakkauden päivät koska tahansa uudelleen. Kovin niistä nautin. Tämä ylioppinut tahtoo vain kiittää.

10 kommenttia :

 1. Mä en voi muuta kun sanoa että oot ihan hurjan kaunis ihminen, ja tää sun blogi on jotain niin herttaista ja hurmaavaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerta toisensa jälkeen saatte minut aina sanattomaksi. Olen vain niin mahdottoman kiitollinen noin ihanista lukijoista. Kiitos Henna sulle kovin paljon! :--)

   Poista
 2. Hurjan kauniita ja onnellisuutta huokuvia kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla. Sellaisia ne mun ystävät taitaa olla. :') Suuren suuri kiitos!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ja paljon onnea ylioppilaalle! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Parasta! <3 haluun tollasen pandakeinun mun pihaan! Oot varsin viehättävä yksilö <3
  -Enma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri! <3 Minä voin tulla teidän pihaan kököttämään. En ole keinu enkä panda(ainakaan toivottavasti..), mutta kelpaisinko silti?

   Poista
  2. Kelpaat vallan mainiosti, tervetuloa vaan! Tosin mulla on sellanen fiilis, että naapurit saattaa soittaa hätänumeroon jos yrittäisin keinua sun selässä noin... :D mutta olisit varsin viehättävä koriste ja voin ottaa sut mun eteiseen tai sängyn alle nukkumaan, ettei tuu yöllä kylmä ulkona!

   Poista
  3. Ahaha tämä aivoihini juuri palanut mielikuva! :D Oikein ystävällisesti ajateltu, kiitos siitä!

   Poista