torstai 25. kesäkuuta 2015

Mokia

Sain kysymyksen siitä, mokailenko koskaan. Voi tietäisittepä vain. Nimittäin mokia, niitähän tällaiselle höntille sattuu! Seuraavaksi muutama esimerkki.

Nuortenillassa käteni teki aivan omiaan ja huomaamattani hipsutin erään miehen selkää hänen ohi kävellessäni. Molempien osapuolien hämmennys teki tilanteesta vieläkin koomisemman. Pyysin anteeksi ja liukenin naurua pidätellen paikalta.

Huoltoasemalla menin ostoksieni kanssa perinteisen liukuhihnan oloiselle kassalle maksamaan. Kassa sijaitsi myymälästä hassusti erillään. Ei siinä mitään. Tai ei olisi ollut mitään, jollen olisi käyttänyt liukuhihnaa väärästä päästä. Ja todistetusti tällaiset upeat tilanteet vain paranevat, kun yrittää niitä puhumalla paikata.

Lisäksi olen heitellyt maahan niin kananmunat kuin työpaikankin omaisuudet sekä astumalla (lue tanssahtelemalla) rikkonut opettajan cd-kotelon. Myös isän työpaikan jääkaapin ovi sai uuden kröhöm itsenäisemmän elämän. Jokin aika sitten ostin junaliput väärälle päivälle. Niin ja yhdet bussiliput väärään kellonaikaan. Eikä unohdeta kaikenlaisia unohtamisia. Esimerkiksi kakun kärähtämistä uuniin tai sitä, kun luulin jättäneeni kaupunkireissulla puhelimeni kotiin. Siinä tilanteessa kaikki tarkat koordinaatit tapaamispaikoista piti sopia. Eiväthän ne tietenkään toimineet ja hukassa oltiin. Mikä parasta, puhelin olikin koko ajan ollut matkassa.

Löytyyhän näitä. Nyt tiedätte.

EDIT: Tämänpäiväinen työpäivä täydentäisi listaa sievästi. Oumai.

24 kommenttia :

 1. Ihan älyttömän upeita kuvia :o ♥

  VastaaPoista
 2. Hahah, ihana postaus :D ja nää kuvat mitä sulla aina on, en ehkä kestä ;__; oot taitava ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan, olipas siinä huikeasti kehuja. Olen kovin kiitollinen niistä! :--)

   Poista
 3. Sä oot nii hyvä kirjottaa!! Paljon sait äikän yo-kokeesta, saanen kysyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, en tosiaankaan aina ole osannut kirjoittaa. Pikku hiljaa se oma kirjoitustyyli sekä ennen kaikkea kiinnostus kirjoittamiseen on blogin myötä löytynyt. Tämä näkyi myös äidinkielen tuloksissa. Yo-kokeesta kirjoitin laudaturin.
   Kiitos kommentista! :--)

   Poista
 4. Sika hyvä postaus! :-D ja nää kuvat on aivan sairaan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huisisti kiitoksia palautteesta :--)

   Poista
 5. Arvelisin, että saat vielä kuulla moneen kertaan tuosta hipsutustaipumuksestasi...
  JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä hassuja sattumuksia aina jaksetaan muistella. Parasta on nauraa itse mukana!

   Poista
 6. vau mitä kuvia! en oo koskaan ajatellutkaan, että ihmisiäkin voi peilata vesilätäköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tarvitse olla edes kummoinen lätäkkö! Tämä idea oli ollut mielessäni jo pitkään ja mukava oli nähdä sen toteutuksen onnistuvan. Ei muuta kuin kokeilemaan vain! :--)
   Kiitos!

   Poista
 7. Apua miten huikeita kuvia taas! Tykkään niin älyttömästi sun blogista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuinka ihana kuulla. :--) Minä kiitän!

   Poista
 8. Pakko itekin tulla hehkuttamaan noita kuvia, vau!

  VastaaPoista
 9. Oi mitä ihania kuvia taas kerran! Ja en kestä törttöilyt on parhaita :-D siis aina sillon kun ne ei tapahdu itselle, tosin niitäkin on sitten jälkeen päin aina hauska muistella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onhan ne juu. Itselle ja omille mokilleen nauraminen se onkin hauskaa! Niin ja tietysti silloin, kun kaverit tästä muistuttavat sadannen kerran... :D

   Kiitos kommentista Pauliina! :--)

   Poista
 10. Vau mikä idea näissä kuvissa! :') Haha, pisti kyllä hymyilemään tuo teksti, kun täälläkin yks kunnon mokailija jolle sattuu ihan laidasta laitaan kaikkea! Hyvä tietää, että en ole ainoa! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :--)

   Juu, et tosiaankaan ole ainut. Kyllähän näitä sattuu ja tapahtuu. :D Pitäisi vain kaikki näköjään kirjoittaa ylös. On niin mukava muistella hassuja sattumuksia!

   Poista
 11. Kuten varmaan tiedätkin :) olen suuri tai ainakin keskikokoinen fanisi (painan 81kg). Olen korjannut käsitystäni sinusta sen verran, että et varmaankaan ole maailman kaunein tyttö, mutta paras malli olet. Suomen kaunein blogisti on mielestäni Roosa (http://rosalias-inspirations.blogspot.fi/ .), mutta hän kuuluu siihen yhden-ilmeen-koulukuntaan, joka ei juuri innosta, elleivät jutut ole hyviä. Ja Roosahan on aika hyvä kirjoittaja.

  Sinä sen sijaan jaksat olla mielenkiintoinen arvoitus. Voi jeesus niitä sinun juttujasi :D Mä ihan oikeasti tykkään niistä, mutta en voi väittää, että ymmärtäisin kaikki. Kirjoitan vielä joskus ennen ensi joulua pitkän stoorin, missä perkaan ne sinun hipsuttamisesi jne. Se askarruttaa eritoten, miksi postasit kuvia vesilätäköistä, mutta yhdessäkään kuvassa et ollut niihin astunut, makaamisesta puhumattakaan. Taidan tietää, että olet samanlainen perfektionisti kuin minäkin: et halua liata housujasi, et halua astua lätäköihin, tarkastat asioita monta kertaa, vaikka olet ne jo tarkastanut ja todennut. Käännytkö takaisin lähdettyäsi ovelta, tarkastatko vielä yhden kerran, että laitoitko varmasti oven kiinni? Todista, että olin väärässä: postaa kuva, jossa seisot vesilätäkössä! :)
  JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvituin tästä kommenista melkoisesti. En ota kantaa siihen, kuinka tosissasi olet, mutta vastataan nyt kun kerran kommentiin olet jälleen nähnyt vaivaa.

   Kiitos kohteliaisuuksista, mutta paras enkä edes toiseksi paras malli tuskin kuitenkaan olen. Ja mieluusti luovutin maailman kauneimman tytönkin tittelin! Riittää, että olen joskus yhden ihmisen maailman kaunein.

   Jos perfektionismi on mielestäsi sitä, että jättää astumatta vesilätäkköön, taitaa se tosiaan olla osa minua. Ja toki, tykkäänhän minä siitä, että asiat ovat järjestyksessä ja esimerkiksi esteettisyys kunnossa. Tiedän kuitenkin ihmisiä, jotka ovat huomattavasti minua enemmän taipuvaisia perfektion tavoittelemiseen. Jollei tämä lätäkkö http://elsanneli.blogspot.fi/2014/08/vetta.html tai se, että näitä kuvia http://elsanneli.blogspot.fi/2015/05/lucky-one.html ottaessamme housuni tosiaan likaantuivat, kelpaa todisteeksi, täytyy minun varmaankin ottaa haasteesi vastaan.

   Poista