maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kukkikaa


anorakki kirppis / farkut kirppis / lippis new yorker / kassi äitiltä


Uusi viikko ei alkanut armollisesti. Maailman epäreiluimmalta tuntui havahtua herätyskellon huutoon. Kellossa 6.00. Onko ihan pakko? Viikonloppu oli rento, maittava ja sukulaisten täyteinen. Täydellinen irtiotto, joka minun puolestani olisi saanut jatkua pitempäänkin. Vaikkapa yli masentavan maanantai-aamun.

Aurinkoisesti tervehtiminen ei vain sujunut. Väsy silmissä, kylmyys luissa ja ytimissä. Into ja inspiraatio täysin hukassa. Mieluummin olisin käpertynyt viltin alle piiloon. Pakko kuitenkin potki eteenpän. Harmaa silti mieli.

Jonkin aikaa taisteltuani vastaan pienintäkin piristymisaietta sain läimäyksen poskelle. Kuinka typerä voinkaan olla? Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Tällä kertaa kuulin lähinnä tympääntyneitä puuskauksia, jotka sai aikaan vain oma asenteeni. Keula kohti valoa. Itsehän oman onneni seppä olen. Kuka muukaan sitä tähän hetkeen voisi paremmin tuoda. Negatiivinen olotila on tuulahdus ohimenevä. Ilon puu sisällämme kasvaa. Hymy avaa auringolle pääsyn pimeyteen. Nauru ravitsee. Kukkikaa ystävät, kukkikaa.

18 kommenttia :

 1. Voi, ihana postaus! Teksti on kyllä niin totta, ja asenne ratkasee paljon. Ihania kuvia myös!

  En tiiä ootko hoksannu mut sun blogi pääsi LINK
  YOUR BLOG top vitoseen, ja siitä on myös pikku arvostelu mun blogissa! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä tsekkaamassa. Kiitos niin paljon kaikista kohteliaisuuksista! :--)

   Poista
 2. Voi Elsa jälleen kerran, niin tajuttoman upeita kuvia! Tollaset kukkakuvat on vaan niin mun lemppareita, nää on ihan täydellisiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaset on kyllä mahdottoman kauniita. Kuinka jotain sellaista voikaan kasvaa luonnossa! Kiitos Sini ihanasta kommentista! :--)

   Poista
 3. Wau mitä kuvia. Upeita, niin upeita!

  VastaaPoista
 4. Taas aivan uskomattoman hienoja kuvia, wau!! Aina kun avaa sun blogin, ja uuden postauksen, saa yllättyä siitä, miten aina kirjotat niin hyvin, ja kuvat ol aina niin upeita! Oon sanonu aiemmin, mut tää sun blogi on yks lemppareista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, en usko, että olen kaikki nuo kauniit sanat ansainnut. Tulin niin hölmön hyvälle mielelle kommentistasi. Kiitos Anna! :--)

   Poista
 5. Ihanan erilainen asu! Tykkään! Ja nää kuvat on aina upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itsekin siitä! Anorakkilöytö on ihan lemppari! :--) Kiitän!

   Poista
 6. Ää löysin taas sun blogin! Parasta. Tosiaan lukenu tätä sun blogia nyt pari päivää ja rakastun postaus postaukselta enemmän. Ja hei ihan huippu tää teksti! Oot niin lahjakas :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kuinka kiva tämäkin kommentti! Ette usko, miten palkitsevaa teidän ihastuttavaa palautetta on lukea! Oikein lämpimästi tervetuloa Katja. Ja ennen kaikkea kiitos kaunis! :--)

   Poista
 7. Löysin sun blogin vasta ja kaikki postaukset on jo luettu, oi kuinka taitavasti kuvaat ja kirjoitat! :-)

  VastaaPoista
 8. Klonk. Yritin kyllä löytää jotain negatiivista sanottavaa, mutta en löytäjyt. JN

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kääk. Olinpa taas typerä, ¨
  Mut sä olet aina yhtä ihana ;)

  VastaaPoista