lauantai 22. elokuuta 2015

Ikkunalla

Facebook, blogit, instagram. Tekstejä, tägejä ja toinen toistaan häikäisevämpiä kuvia. Sitä ihanaa elämää. Vai kuitenkin vain kaunisteltu läpileikkaus omasta arjesta ja juhlasta. On spotit sitten huippuhetkissä tai myös ryppyisemmissä paidan kauluksissa, halutaan laittaa se kaikki esille. Julki jokaisen nähtäville.

Miksi nautimme elosta näyteikkunassa?

Jotta meidät huomattaisiin. Varjoon jääminen saa tuntemaan pieneltä ja tarpeettomalta. Kokemus näkyvyydestä antaa mahdollisuuksia. Jotta muut voisivat ihaillen katsella. Haikailla samanlaista itselleen. Kateellisuus. Tuolla ihmisellä on kaikki paremmin. Jotta pääsisimme todistelemaan jotain itsellemme. Kenties rakentamaan itsevarmuutta tykkäysten ja hehkutusen kautta. Minustahan pidetään ja elämästäni ollaan kiinnostuneita. Jotta olisimme oman elämämme julkimoita.

Lisäksi se vain antaa niin hyvää fiilistä. Kiitosta. Kehuja. Ja tuntuuhan se kaikki hyvältä. Siksi kai blogger aukeaa tietokoneellani kerta toisensa jälkeen. Siksi kuva instagramiin klikkautuu.

Ihmiset ovat riippuvaisia valokeilan osumisesta edes joskus itseensä. Eikai siinä, totuudessa, mitään väärää ole.

8 kommenttia :

 1. voiettä nää kuvat on aivan ihania, jotenki niin kiva fiilis näis.
  ja voin kompata ihan täysin sua, siks mäki kerta toisensa jälkeen lataan kuvan instaan vaikkei sitä aina tiedostakkaan ite miks se kuva sinne menee.

  tää blogi on huippu :`)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihania kuvia! ♥ Ja teksti oli myös tosi mielenkiintoista luettavaa, itsellä kun on pitkälti samoja ajatuksia :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kun linkkasit upean blogisi omani "kysy ja linkkaa"-postaukseen. Oon tekemässä postausta linkattujen kärjestä ja tämä blogi on yksi niistä. Saanko käyttää blogisi kuvia siinä postauksessa?:)

  http://anni-johanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva juttu! Käytä ihmeessä tuohon tarkoitukseen! :--)

   Poista
 4. Kuin kynästäni. Tai siis näppäimistöltäni. Täytyy tunnustaa, että tekstisi osui ja upposi. Kuvatkin ovat tietenkin upeita, kuten aina.
  JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on hauskaa, kuinka olet jo useaan otteeseen heitellyt hyvästejäsi. Kuitenkin löydän sinut kommentoimasta täältä. No, kiitos joka tapauksessa.

   Poista