maanantai 17. elokuuta 2015

STHLM

Onko se hyvä merkki, ettei jälkeenpäin oikein ymmärrä koko asiaa tapahtuneeksi? Onko se hyvä merkki, että olo on uupunut? Silti onnellinen. Onko hyvä merkki lämmöllä ja kaiholla muistella vain muutaman kotona nukutun yön jälkeen? On, on ja on. Se on hyvä merkki hyvästä matkasta.

Kaksi yötä laivalla. Kaksi hotellin valkoisten vällyjen välissä. Kolme kokonaista päivää maissa. Mitä kaikkea siihen mahtuikaan? Ruuasta ruokaan elämisen (tytöt tykkää syödä hyvin) lisäksi ehdimme katsella kaupunkia näköalapaikalta, käydä elokuvissa, huvittaa itseämme meksikolaisessa pubissa, istuskella meren äärellä, retroshoppailla, nauttia puistopiknikistä ja tanssahdella öisillä kaduilla. Nähtäväähän Tukholman kokoisessa kaupungissa riittäisi useaksikin viikoksi, mutta tällaiselle lyhyelle pysähdykselle sopii erinomaisesti korttelien kiertäminen rennosti kartta kourassa. Avoimin mielin tietysti. Välissä voi hyödyntää löytöjään piipahtaen vaikkapa museoon, jäätelölle tai kulttuurifestivaaleille.

Samanmielisessä  seurassa tehdään asioita yhdessä. Toisinaan otetaan rennosti, taas toisinaan juostaan henkemme edestä laivaan.
Hassussa seurassa pääsee ideat loistoonsa. Ei muutama kuperkeikka tai päälläseisonta hotellin lattialla tee pahaa kellekään.
Luonnollisessa seurassa voidaan laulaa äänekkäästi ja vertailla röyhtäyksiä. Voidaan olla hiljaa.
Tutussa seurassa on kadonnut vieraskoreus. Hermot joskus kiristyy, mutta mitään se ei kaada.
Luottamuksellisessa seurassa asioista puhutaan, surut jaetaan. Nauru on herkemmässä ja ilo tuplaantuu.

Sellaista ystävyys ja tämän ihmeellisen asian kanssa matkustaminen on. Sellaista on hyvä yhteistyö.

13 kommenttia :

 1. Vautsi aivan ihania kuvia ja niin kivan kuulonen reissu! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kiva reissu! :--) Kiitos palautteesta, se merkitsee paljon!

   Poista
 2. Voi miten upeita kuvia! :') ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan niin, kuinka tauoista ja muista huolimatta jaksatte olla mua täällä kannustamassa. Kiitos Sini! :--)

   Poista
 3. En kestä, ihan huikeita kuvia! :*

  http://sanninenblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennenkuin kuvia aloin kotona selaamaan, oli olo, ettei sinne kovin paljoa kortille julkaisukelpoisia otoksia kertynyt. Kuitenkin jostain näitä vain tipahteli, mutten silti odottanut teiltä näin positiivista vastaanottoa. Kiitos siis sullekin! :--)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja fiilistä, vau! Tukholma on kyllä aika ihana, mää voisin lähteä sinne kans ystäväreissulle. Parhaita tommoset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholma on vähän pissanhajuinen ja turistien täyteinen, mutta siinä on niin paljon kaunistakin! Myös idyllistä ja sitä sunkin mainitsemaa fiilistä! Siksi hyvässä seurassa se on erittäin mukava matkakohde! :--) Kiitos kommentista Milja!

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista