maanantai 31. elokuuta 2015

Kosmos'15

"Kosmos viisitoista, kesän parasta aikaa" laulettiin leirilaulussa. Parasta on vaikea määritellä, muttä erittäin hyvää se ainakin oli.

Lähdin leirille ummikkona ilman kavereita, ilman tietoa tiimin väestä, ilman kokemusta viestinnän hommista. Kaikki se, mitä etukäteen tiesin, oli pestini - toimia viestinnän riveissä valokuvaajana. Siispä yksin lähdin ennakkoluulottomasti hakemaan kokemuksia. Pistämään itseni likoon. Ja se kannatti. Takaisin palasi huomattavasti paremmin varusteltu tyttö, joka jälleen sai muistutuksen rakkaasta harrastuksestaan. Joka nauroi haljetakseen uusien kavereidensa kanssa. Joka on nyt rikkaampi.

Partio yhdistää. Partio on koti. Partio jättää jäljen sydämeen, josta koskaan poistu ei. Tänne aina palaan.

// Sijaintini tällä hetkellä on aivan muualla kuin Suomen metsissä samoilemassa. Toivottavasti saatte kuulla siitä - tästä - mahdollisimman pian.

10 kommenttia :

 1. Ihania kuvia. Pärjäilehän siellä jossain. JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen edelleen samaa mieltä. Anteeksi nämä känniviestit: en vain voi muuttua--olen känniääliö. Voi, kun voisin kääntää viisareta taakse.

   Poista
 2. Eikä mä en tiennyt että sä oot partiolainen! Oon jo jonkin aikaa lukenut sun blogia ja tykännyt kovasti, mut partiolaisuus on aina suurta plussaa ;D! Loistavia kuvia ja kuulemma oli kiva leiri, itekkin oisin mielellään ollut siellä ellei Japanin jamboree olis sattunut samaan ajankohtaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, enpä usko sun leirikokemuksen yhtään hävinneen Kosmokselle! ;--) Toivottavasti oli ikimuistoinen reissu!
   Kiitos sulle kommentista!

   Poista
 3. Olet niin ihana ihminen, että tuntuu kuin joku löisi ilman pihalle kun nimesi mainitaan

  JN

  Tiedän, että kuulostan varmaan ikävältä ja jotenkin tunkkaiselta vanhalta sedältä, mutta se ei ole kyllä ihan totta. Pidän sinusta ja olen aina pitänyt sinusta upeana mallina. En kuolaa perääsi--no, ehkä vähän--mutta enemmänkin ihailen sinua mallina--ja kyllä haluaisin sinut kamerani eteen. Eihän siitä mihinkään pääse: kasvosi ovat kauppatavaraa--en sano, että olet kaunis, mutta sen sanon, että olet kyllä uskomattoman valokuvauksellinen. Kehoitan sinua käymään metsässä tai missä apilafakinpellossa käytkin kavereittesi kanssa. Usko minua, se kannattaa. Otata itsestäsi ja kavereistasi kuvia apilapeltoa vasten. Ota satoja kuvia, otata itsestäsi satoja kuvia. Trust me, you won't regret it. Apilalkuvia ei voi olla koskaan liikaa :) Raindrops are falling on your head JN

  VastaaPoista
 4. Me vanhemmat ihmiset tykkäämme näistä ikivihreistä

  https://www.youtube.com/watch?v=hziG9Nr6KHU

  VastaaPoista
 5. Maailman paras elokuvamusiikki
  https://www.youtube.com/watch?v=ebYl6klryqU

  VastaaPoista