sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kun aloittaa päivän hymyilemällä

mekko kirppis / kengät vagabond / reppu adidas

Aamuisin hampaita pestessäni katselen talojen takaa kajastavaa auringonnousua. Toivon ja kiitollisuuden tunne sisälläni puhkeaa kukkaan. Joka ikinen kerta se saa huuleni hymyyn. Tämä on hyvä päivä. Lahja. Uusi, hämmästyttävä asia. Tästä päivästä tulee vielä jotain.

Siispä nouse. Laittaudu. Mene ja tee. Tapaa ihmisiä. Heittäydy mukaan. Neljän seinän sisälle tulee harvoin kukaan mahdollisuuksia tarjoilemaan. Lähde ulos. Etsi, kunnes löydät. Sen ei välttämättä tarvitse olla mukavaa kauppareissua tai onnistunutta puistoretkeä kummoisempaa. Hyvän päivän ainekset eivät koostu kovinkaan usein ilotulitteista tai menestyksekkäistä aarrejahdeista. Maukas kahvi, kaunis ilma tai miellyttävä elokuva voi olla juuri se, mikä päivästä tekee arvoisensa. Estetiikan ilo, hauskat suunnitelmat ja kavereiden kanssa vietetty aika. Yksinkertaiset asiat. Niin monet kauniit sellaiset.

Ota oikea asenne heti aamusta alkaen ja tästä päivästä tulee upea. Usko pois. Nimittäin vain sinä voit tehdä sen.

10 kommenttia :

 1. Upeita ja tunnelmallisia kuvia sekä ihanaa, puhuttelevaa tekstiä, joiden keskeltä kuultaa jälleen aitous. Ihania maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon paljon kiitoksia ihanasta palautteesta!! :--) Tämmöisen voimalla tekee kyllä monen monta postausta putkeen hymy huulilla.

   Poista
 2. Jatka noiden ihanie kuvien ottamista. Tykkään sinusta aina vain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kyllä teen, vaikken tosiaankaan sinun vuoksesi. En nimittäin todellakaan pysty sanomaan samaa.

   Poista
 3. Hei sä oot ihana! Mulla on just sellanen fiilis, ettei huvita lähteä ulos vaikka seinät kaatuukin päälle. Mut kai se nyt on pakko lähteä. Jään lukemaan tätä positiivista ja motivoivaa blogia. Sulla on muuten ihanan persoonalliset kasvot, näytät ystävälliseltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeen tullen on hyvä levätäkin, mutta kyllä se vain ihmeesti piristää, kun lähtee ulos! Kiitos niin paljon mieltä kohottavista sanoista! :--) Ja toki, tervetuloa!!

   Poista