perjantai 18. syyskuuta 2015

NYC


Joskus tuntuu, kuin hetki, paikka tai käännekohta olisi kuin suoraan elokuvasta. Tässä kaupungissa jokainen kadunkulma ja talonseinä tuntui siltä. Minne tahansa kulki pyöri pää kuin hyrrä ahmien pilviä hipovia rakennuksia, bongaillen tuttuja paikkoja ja yksinkertaisen monimutkaisesti sitä sykettä. Niin ja ne taksit, ne ihan oikeasti olivat keltaisia. 

Vaikka nautin kovasti turistina olemisesta. Nautin ihmettelemisestä. Nautin uuden kokemisesta. En kokenut kaupungin olevan maailman ihmeellisin, kuten väitetään. Olihan se käsittämätöntä, mutta nopeasti glitteri karisi todellisuuden tieltä. Oli roskakasoja, viemärin hajua ja nuhjuisia ihmisiä. Oli epätoivoisesti elantoaan tienaavia sisäänheittäjiä sekä saastepilviä. 

Asioilla on monta ulottuvuutta. Elokuvillakin. Täytyy olla huippukohtien lisäksi muutama hyppy pohjamutaan. Sillähän mielenkiinto pidetään yllä.

Kovin vaikea se on edelleenkään kuvitella todella käyneensä näissä maisemissa. Maailman ihmeellisimmän moniulotteisessa kaupungissa.

7 kommenttia :

 1. Pöh piti laittaa hymynaama mutta eihän se onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, kai sen halusin sanoa.

  VastaaPoista
 3. Doddiin, yritin kirjoittaa jotain järkevää, mutta eihän se onnistunut tässä humalatilassa. Halusin koko ajan vain sanoa, että tykkään sinusta ja toivon, että tuleva vuotesi on sinulle kiva ja antoisa, JN

  VastaaPoista
 4. Laitathan sitten joskus talvikuvia.
  Pipa päässä :)
  JN


  Pipa päässä, tiedäthä.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kuvia, varsinki nuo missä sää oot. Neljänneks alin kuva on huikein. Nainen tiiäthän, oot kaunis :-)

  En muista oonko toivottanu jo, mutta pidähhän ihan mahtavaa siellä! Erittäin mielenkiinnolla ootan sun kuvia ja kertomuksia (tosin oottaisin niitä yhtä mielenkiintoisesti vaikka oisit aivan Suomessa vaan). :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin kovin paljon ihana Milja! :--)

   Minä parhaani mukaan sen teen. Ja toki annan vain näiden kaikkien mukavien asioiden tapahtua! Mahtista kuulla, että siellä ollaan ihan messissä. Hieman kärsivällisyyttä taidetaan kylläkin kaivata.. :D Yritystä on!

   Poista