keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tavallista elämää


En oikein meinaa löytää sanottavaa. Arki rullaa ja moni asia tuntuu jo hyvin tavalliselta. Enää en eksy kotimatkalla. Olen löytänyt muutamia ihmisiä ympärilleni ja sosiaalisen median epätoivoinen hakuammunta on unohtunut. Lasten kokema alkuhuuma uudesta au pairista alkaa olla takana päin, mikä kaikesta negatiivisesta sävystään huolimatta on varsin mukava asia.  Jääkaapilla käynti ei tunnu enää maailman ihmeellisimmältä tutkimusmatkalta. Target ja Walmart ovat kovaa vauhtia kirineet jokapäiväiseen asiointiin. Vuortenkin kanssa ollaan päästy jo rauhaisaan rinnakkaiseloon eikä puhelimen kameraan tarvitse koko ajan olla tallettamassa luontopotretteja.

Näiden reilun kolmen viikon aikana olen siis sopeutunut uuteen elinympäristööni oikein hyvin. Lähinnä vain blogi hakee vielä omaa uomaansa. Niin ja se ajokortin kirjallinen osa. Voihan päänvaiva. Voisi siis sanoa tällä puolen palloa kaiken olevan mallillaan. Eteenpäin mennään päivä kerrallaan. Elellään leppoisaa aikaa. Sellaista tavallisen mukavaa elämää.

7 kommenttia :

 1. Voi ihanaa kuulla että sulla menee hyvin! Nauti ajastas siellä rapakon toisella puolella, kyllä se blogikin sitten taas oman uomansa löytää :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla jonkun au pairin kuulumisia! Ite lähden ensi viikonloppuna Saksaan, jaiks :D

  http://sanninenblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, jännittävää aikaa sullakin siellä meneillään! Tsemppiä! Ja tosiaan mukava kuulla, että siellä ollaan kiinnostuneita näistä turinoistani! :--)

   Poista
 3. Onks sulla joku kamera jolla saa missä tahansa milloin tahansa täydellisiä kuvia vaikka automaateilla vai löydätkö vaan joka paikasta jonkun loistavan kuvaajan? :-D ♥ terv. palvon sun kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sun kanssa! :D Tykkään kyllä kamerastani ja siitä, miten mulla on kavereita, jotka ottaa mielellään kuvia tai ainakin velvollisuudentunnosta jos ei muusta, Suomessa ja täällä. Sitten vain nämä asiat yhdistäen ja jonkin verran itse hommaa ohjeistaen. Oma näkemys kuvista helpottaa aika paljon niiden onnistumisessa. Enpä tämän tyhjentävää vastausta valitettavasti osaa antaa.
   Kiitos kommentista! :--)

   Poista