sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Muutosten keskellä


Luen niitä kymmeniä tervetuloa vuosi 2016 postauksia. Olo on hieman myöhäisherännyt. Tai olenkohan herännyt ollenkaan. Varmaankin vietin unessa tämän käännekohdan yli. Toki kirjaimellisesti, mutta ennenkaikkea kuvainnollisesti. Tänä vuonna tuntuu kuin vuodenvaihde ei olisi tarkoittanut mitään. Ja samalla se on tarkoittanut kaikkea.

Muutin juuri uuteen perheeseen muutaman osavaltion päähän. Jätin jo toiseen kertaan taakseni kaiken, mihin ehdin tottua. Kiintyä. Matka oli rankka lentojen viivästymisen ja kaiken sen epävarmuuden sekä odottelun takia. Lopulta löysin perille. Keskelle hämmennystä.

Paljon asioita on siis tapahtunut. Olen ollut uupunut. Mutta nyt on aika vihdoin karistaa mielestä loputkin epäröinnin sekä taaksejääneen murheet ja aloittaa pää pystyssä uudelleen. Puhdas on pöytä. Tällä kertaa olen varustellumpi. Valmiimpi.  Otan askeleen eteenpäin rohkeasti omana itsenäni. Tällä kertaa todella näytän, mihin pystyn.

14 kommenttia :

 1. Vau, oot niin kaunis! Näytät ihan mallilta tuossa toiseksi ylimmässä kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! :) Tsemppiä ja ilon hetkiä tähän vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Ihanasti toivotettu, samoin sulle! :--)

   Poista
 3. Olet kyllä niin kaunis. Tulen aina hyvälle tuulelle sun postauksista. c:

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia !! Oon samaa mieltä aiempien kommentoijien kanssa siitä, että olet hirmuisen kaunis, sun hiukset on ihanat :)

  Ja mustakin toisaalta tuntui, että tänä vuonna uusi vuosi ja sen juhliminen ei oikein tuntunut "miltään" ja vuoden vaihde ei tuonut mukanaan varsinaisesti mitään uutta... Saattaa kyllä johtua, että nyt koin uuden vuoden aattona ja yönä niin paljon muita uusia juttuja, että sitä itse uutta vuotta ei muistanut juhlia xd

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuhannesti kiitoksia! :--)

   Haha, no sehän on hyvä, että oli muuta juhlimisen aihetta! Itsellä tosiaan oli mitättömämmät juhlinnat kuin koskaan. Mutta ei se mitään! Tämä oli omalla tavallaan hyvin spesiaali uusi vuosi!

   Poista
 5. Ota joskus aikaa myös itsellesi. Lähden metsään, puistoon, jätä kommunikointivälineet sängylle. Älä mieti, mitä me ajattelemme. Niin, valitettavasti myös minä. Tykkään sinusta ja postauksistasi, vaikken niitä lukisimaan kuukausiin. Tykkään sinusta myös silloin, kun olet äreä ja vihamielinen. Äh, taas mokasin.
  JN

  VastaaPoista
 6. Näytät kivalta sängyssä. Ainahan sä näytät. Olen pahoillani. Tai jotenkin.

  VastaaPoista
 7. Tuon piti olla huumoria mutta taisin mokata.

  VastaaPoista