lauantai 30. tammikuuta 2016

Jotain kaunista

"Kauniita asioita on paljon ja jotkut vaan osaavat tuoda ne esille näissä teksteissä ja kuvissa!"

Suora lainaus kommentista, joka todella alkoi sillä hetkellä puhutella. Jälkimmäisestä en aina tiedä, mutta sanat kauniista asioista. Se on totta. Miten kauniita hetkiä ympärillämme tapahtuukaan aivan koko ajan! Iloinen jälleennäkeminen, pieni pusu ja käsi kädessä poistuva pariskunta. Avulias nuorukainen poimimassa vanhuksen maahan pudonneet ostokset. Olkapäähäsi nojaava ystävä. Omaa aikaa. Itsensä toteuttamista. Hyvänmielen kirja ja musiikki. Joku sanomassa kaipaavansa. Sydämellinen kiitos.

Kauneutta on paljon. 
Sitä on monenlaista. 
Kauneutta on joka puolella. 
Sitä on sinussa.

Voi kumpa vain osaisimme avata silmämme näkemään enemmän kauneutta. Enemmän kuin pelkkää silmäniloa. Kauneus asuu sielläkin, missä se on pintatasoa syvempää. Katsojasta kiinni. Meissä aivan jokaisessa löytyy niin paljon hyvää ja kaunista. Sitä on yllättävissä tilanteissa ja ympäristössä, jossa elämme. Pienet päivittäiset ihmeet ovat arjen kauneutta.

// Kuvat viimeiseltä illalta Suomessa ennen lähtöäni. Kovin paljon kaunista. 

12 kommenttia :

 1. ihania kesäfiiliskuvia ja kaikinpuolin viisaita ajatuksia, oon varma etten oo ainoa jota blogisi inspiroi ihan valtavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon! :--) Inspiroi valtavasti kuulla inspiroivansa jotakuta! I'll keep on going!

   Poista
 2. Vau, upeita kuvia! Ja taas kerran ihanaa tekstiä sulta, näitä on niin mukava lukea :-)

  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ihana teksti ja onnistuneet kuvat jälleen kerran!:)

  VastaaPoista
 4. I sm always and and so very. ver sorry
  kääk

  VastaaPoista
 5. niin kauniita kuvia, tulipa ikävä kesää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin! :--) Juu, hippusen nämä kuvat ehkä laittaa itse kutakin kaipaamaan kesää!

   Poista
 6. Aivan totta!! Kauniita hetkiä on niin paljon. Jatkan sun listaa: kahden ystävän halaus, rakas pieni lapsi äitinsä kanssa, pitkä kuulumisviesti kaukana asuvalta frendiltä, pikkuveljen tekemä iltapala, ystävät olohuoneessa ♥. Musta tuntuu oikeesti, että asiat näkee nykyään kauniimpina kuin ennen. Ehkä siksi, että on oppinut arvostamaan niitä, koska tää maailma on nykyään niin paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täydellisiä lisäyksiä! Olen niin samaa mieltä! Se, että on nähnyt jotain ei mukavaa katseltavaa, laittaa tosissaan vain näkemään enemmän kauneutta! Toisaalta hyvin surullista, jos sen täytyy aina mennä niin. Hyvä siis muistutella kauniista asioista, jotta ei ehkä seuraavalla kerralla tarvitsisi käydä kuopan pohjalla huomatakseen niitä.

   Poista