torstai 28. huhtikuuta 2016

Here again
Sosiaalinen media omalta osaltani on pysynyt varsin vaitinaisena jonkin aikaa. Ilmassa on ollut paljon ääneen lausumattomien sanojen sekä salaisuuksien tuntua. Nyt on kuitenkin aika olla taas rehellinen. 

Tämän tytön aika USA:ssa au pairina tuli päätökseen ja olen palannut muutamia päiviä sitten koti-Suomeen. Ei sen suurempaa draamaa tai tragediaa, vaan ymmärrystä ja kompromisseja. Tämä oli lopulta aivan oma päätökseni.

Sanotaanko, että asiat hyvin harvoin menevät juuri niinkuin niiden itse suunnittelisi. Tuskin koskaan. Ja se tässä onkin parasta! Yhtäkkiä sitä saattaa huomata olevansa aivan eri paikassa kuin kuvitteli jokin aika sitten olevansa, suunta täysin eri myös. Ja juuri näin on hyvä. Jokainen nippeli ja nappeli löytää kyllä paikkansa.

On siis erittäin hyvä olla kotona! Toivottavasti kuullaan taas pian.

7 kommenttia :

 1. aivan ihania kuvia jälleen kerran!!:)

  VastaaPoista
 2. Mikä kamera sulla on + objektit? Nimittäin ihan mielettömiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävää, koska itse olen viime aikoina vähän alkanut jo pohtimaan toiseen suuntaan.. Mutta erittäin hyvin palvelee käytössäni siis samsung nx1000 kamera ja avainjuttu 45mm f/1.8 objektiivi.
   Kiitos sulle! :--)

   Poista
 3. Ähhh... ei..kun halusin vain sanoa, että tuo keskimmäinen kuva on upea. Olet upea aina vain. Sinun pitäiai patentoita se surkean koiranpennunilmeesi. Je

  VastaaPoista
 4. Googlaa: Alan Jackson Beekeeper Song

  VastaaPoista