tiistai 3. toukokuuta 2016

4 x ylioppilas

Kesätyttöjä valkolakkeineen. Tällaisista ihanista ystävistä minulla oli kunnia ottaa ylioppilaskuvat viime vuonna. Käsittämätöntä, että tästäkin tapahtumasta on jo pian vuosi. Se on niin vähän. Se on niin todella paljon.

Mikäli olet vielä vailla kuvaajaa omaa valkoista hattuasi, ripille pääsyäsi tai muuta merkkitapahtumaa ikuistamaan, otahan reippaasti yhteyttä! Niin tai ota yhteyttä, jos kuvausseura muuten vain uupuu. Se tekisi minut oikein iloiseksi ja saisimme varmasti mukavat kuvailut aikaan! 

elsanneli.blogi@gmail.com


AinoMilla


 Roosa


Venla

11 kommenttia :

 1. kommentoin varmaa joka postaukseen samaa, mutta kommentoidaan nyt taas: vau mitä kuvia! sulla on sit kuvaamisenlahja! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka kerta kommenteillasi on aivan valtava tsemppi -vaikutus! Kiitos Laura kovin! :--)

   Poista
 2. Nää kuvat on tosi ihania, sä oot todella hyvä kuvaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiva kuulla! Kyllähän sitä varmuutta tekemiseen ja vahvempaa omaa tyyliä vielä hakee. Suunta edelleen ylöspäin! :--) Kiitos Anna!

   Poista
 3. Tosi nätti valotus. Mallitkin ovat kauniita. Ottaen huomioon kauniit ja jopa dramaattiset silmät, kannattaisi ehkä ottaa lähikuvia mallin silmistä? Elikkäs...tuijotusta suoraan kameraan :)

  VastaaPoista
 4. Mutta joo, nuo kuvathan ovat valotuksellisesti todella onnistuneita. En löydä niistä moittimisen aihetta. Toiseksi alin kuva on aivan upea. Ihan oksettaa, niin upea se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älähän nyt sentään oksenna. Kiitos!

   Poista