tiistai 13. syyskuuta 2016

Are you alive or ALIVE?

On eroa sillä, onko hengissä vai elossa. Nyt olen elossa. Olen suurimman osan kesästä ollut niin elossa. Sen tuntee siitä, kun havaitsee asioita jokaisella aistillaan. Sormillaan koskettaa, tuntee ihon pehmeyden. Haistaa sateen raikastavan ilman. Puhtaan kodin. Huomaa ruokalan puheen solinan yli narun kantautuvan korviinsa. Kuulee kauniin hiljaisuuden.

Mutta joskus riittää, että olet ainoastaan hengissä. Ilmaa hengität sisään ja ulos. Painat silmäsi kiinni ja tutkit vain sitä, mitä sisälläsi tunnet. Saatat olla paikallaan, mutta tiedät, että kaikesta huolimatta pysyt pystyssä. Ehkä varoen otat askeleen eteenpäin. Avaat silmät, kun valo alkaa taas kajastaa.

On aamu. Huomaat olevasi jälleen elossa.

4 kommenttia :

 1. ihana blogi ja ihania kuvia!! millä muokkaat sun kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :--) Elän vähän murroksessa mun kuvanmuokkauksen kanssa. Nykyään käytän vscoa myös blogikuvien muokkaamiseen ja lisäksi pitkään pitkään käyttämääni photoscapea. Valitettavasti en osaa antaa mitään tarkempaa kaavaa johtuen ihan yksin sen puutteesta. :--D

   Poista
 2. Voi tykkään aivan älyttömästi lukea sun blogia, sun kirjotukset ja aito olemus on niin ilahduttavia! Keep up the good work! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana piristys! Kiitos valtavasti sulle Miia! :--) Minä yritän!

   Poista