sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Backpacking in Northern-Ireland

Kävin kesäloman viimeisimmäksi vähän seikkailemassa. Lentokone vei Dubliniin ja bussi Pohjois-Irlantiin. Hengelliset festarit Antrimissa ja omatoimiretkeilyä rannikolla Portrushin ympäristössä. 

Ihmiset olivat valloittavan mukavia ja luonto kaunista. Rakastuin ylväisiin merenrantoihin. Silmänkantamattomiin jatkuviin viherkumpuihin ja niillä laiduntaviin lampaisiin. Erityisen ihanaa oli saada olla yksin. Ylhäisen yksin kävellä paljon, istua kahvilassa, piirtää, joogata rannalla, ihastella auringonlaskuja ja vain olla. En tapani mukaan mitään juuri osannut odottaa, joten fraasi "ylitti odotukseni" olisi vale. Matka oli kuitenkin kovin onnistunut. Aineettomat matkamuistot kulkevat mukana varmasti lopun elämääni. Niistä kiitollinen. 

Pohjois-Irlantiin suuntani vie ehkä joskus uudelleen. Tai ei. Se jää nähtäväksi.

2 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja voi miten kauniilta ja onnelliselta näytät! Missä siis nukuit yms? Mäkin haluan tuollaselle reissulle joskus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos Anni! Olin kyllä erionnellinen tuolla reissulla! :--)
   Festarien aikaan pääsin majoittumaan yhden paikallisen seurakunnan ihmisen kotona ja teltassa. Siitä yksin matkaa jatkettua pidin muutaman yön verran tukikohtaa hostellissa (siisti ja edullinen!) Portrushissa, jonka ympäristöön tein sitten päiväretkiä. Junat ja bussit kulkivat hyvin ja jalkapatikassa pääsi näkemään paljon!

   Poista