sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Ihan tavallista

Huomaan muutoksen tapahtuneen. Silmäni nauttivat yhä enemmän tavallisen elämän kuvista. Kuvista, jotka peilaavat omaa elämää paremmin kuin kiiltokuvamaiset postikortit. Saa olla rakeisuutta, saa olla keskeneräisyyttä. Koska sellaisia me olemme. Enemmän ja vähemmän vaiheessa. Kasvussa ja valmistuksessa. Eivätpä siis täydelliseksi hiotut kuvat paljoa antaisi samaistumisen mahdollisuuksia. Otokset, joiden lavastamiseen, filttereihin ja loppusäätöön on käytetty enemmän aikaa kuin itse hetkeen.

Tavallisuus ei kuitenkaan poissulje tunnelmaa. Välittyviä fiiliksiä. Hienoja hetkiä ja ikusitamisen arvoisia näkymiä. Ja minähän rakastan niiden taltiointia. Itseni ilmaisua kamera tai puhelin kädessä. Olen asettanut itselleni riman matalalle. Jos menetän sen takia lukijan tai kaksi, olkoot. Minä pidän siitä, että ollaan rehellisiä, tavallisia arjen ihmisiä. 

10 kommenttia :

 1. Tykkään niin paljon sun sun ajattelutavasta, tykkään sun kuvista ja teksteistä tykkään tästä postauksesta. Kiitos antoisasta blogista❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sinua. Kiitos herttaisesta kommentista! <3 Olehyvä.

   Poista
 2. Tavalliset kuvat on kyl kivoja, varsinkin nää mitä oot tähän napsinut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että siellä tykätään myös! Kiitos :--)

   Poista
 3. Kauniita kuvia, ja ihanaa tekstiä kirjoitat<3

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ei, ei, ei! Ei kahvi/kaakaokuppia papereiden päälle, eikä näppäimistön yläpuolelle. PS. Tuo valkonen mössö lautasella näyttää ihan selällään makaavalta Michelin-mieheltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kahvikuppi kyllä, mutta toimittaa vesivärikipon virkaa. Kiitos kuitenkin huolehtimisesta!

   Tästähän voisi tehdä kunnon ajatusassosiaatiotutkimuksen! Mitä kenellekin tulee mieleen raejuustokasasta. Kuinka valtavan mielenkiintoista.

   Poista
 5. Sulla on niin ihana tapa kirjoittaa, pidä siitä kiinni! <3

  http://viivimiljamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista