maanantai 31. lokakuuta 2016

Levähdys

Ei  sinun tarvitse. Ole vain aloillasi. Levähdä hetki. Älä pode ollenkaan huonoa omatuntoa. Jokainen väsyy, jokainen tarvitsee omaa aikaa. Tekemättömät työt eivät juokse karkuun niistä irrottauduttasi. Muu maailma pärjää oikein hyvin, vaikka vaipuisit hetkeksi omiin oloihisi. Suuret pyörät jatkavat sujuvasti pyörimistään ilman sinuakin. Eivät kuitenkaan jaksa kauan, jos et sinäkään.

Ole siis ajoissa. Istahda. Rauhoitu ja kerää voimia. Vaivu tilaan, jossa kiireellä ei ole sijaa. Jossa teevesi höyryää ja hengitys on syvää.

Vähitellen tunnet voiman virtaavan takaisin jäseniisi. Liekin palaavan paikoilleen. Tiedät kyllä kun olet valmis nousemaan. Siihen asti ole vain siinä. 

11 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Ensisijaisesti sanat tulevat yleensä itselleni ja oman fiilikseni mukaan, mutta on ihan huippua, jos ne koskettavat muitakin! Kiitos. <3

   Poista
 2. Voi miten ihana teksti! Samoinku nuo kuvat. :)

  VastaaPoista
 3. Tätä tarvitsinki näiden kaikkien miljoonan lukiojutun keskellä,kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tulivat sanat tarpeeseen! Voimia valtavasti sulle. Yksi asia kerrallaan. <3

   Poista
 4. ihana postaus! ja näyttää kivalta toi ympäristö kuvissa. Voisitko tehdä kunnollisen asunnon esittely tai huoneen esittely postauksen? ois kiva nähdä minkälaisessa ympäristössä asustelet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. Kovin mukava kuulla, että siellä pidettiin! :--) Olen muuttaessani tehnyt yhden huonettani hieman esittelevän postauksen.

   https://elsanneli.blogspot.fi/2016/08/room-details.html?m=1

   Kiitos kuitenkin ideasta! En lupaa, että haluan alkaa tuota enempää avaamaan ovea kotiini, mutta pidetään kuitenkin mielessä. :--)

   Poista
 5. Ihana postaus <3 Kiitos huipusta blogistasi!

  VastaaPoista
 6. I'v recently moved to Finland, from Brazil and Im trying to look for more bloggers from here, to have friendship online as it kind difficult in real world. I would apreciate creat contents in partnership with you or if you would help me to meet people around.
  moimoi
  Bela.
  A Bela, não a Fera | Youtube A Bela, não a Fera | Fã Page no Facebook

  VastaaPoista