maanantai 31. maaliskuuta 2014

Slip-on

Saatoin ostaa juuri kesäkengät ja nyt on maaliskuu. Nokka vuotaa, aivastuttaa ja olen jo melkein astumassa ulos nilkat paljaina. Menikö joku pieleen? Ei kannata kysyä vastausta ainakaan äitiltä. Taas on yksi uusi syy, miksi odottaa lämpöisempiä kelejä. Tule pian kesä! Niin pian kuin mahdollista, koska kulutan kohta uudet kenkäni puhki tallustelemalla malttamattomana rinkiä huoneessani.

4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia, oi kun tykkään varsinkin tuosta ekasta kuvasta :) Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suuret kiitokset sulle! :---) Ekaa kertaa joku kysyy kamerastani! Viime kesästä asti on käytössäni ollut Samsung nx1000. Vakiovarustukseen kuuluu myös siihen ostamani 45mm f/1.8 objektiivi.

   Poista
  2. ooooh pistetäämpä mieleen tuo kamera, mulla on itelläni olympus pen mini ja oon ajatellu ehkä päivittää sitä johonkin toiseen tai vaihtoehtoisesti ostaa siihen samanlainen putki ku sulla :--)

   Poista
  3. Mun on vähän paha antaa kameravinkkejä, kun olen vain tuon yhden koskaan omistanut! Mutta sitä voin kyllä suositella! :D Näppärä, pieni ja helppo käyttää. Ja sisäänrakennetusta wifi-yhteydestä ei ainakaan haittaa ole. Kuvien laatu nyt hieman kärsii niitä tänne lataillessa, mutta osviittaa nämä ainakin antaa! Ja tuo putki on ihan avainasia! En nykyään millään muulla kuvailekaan! :)

   Poista