torstai 12. kesäkuuta 2014

Kesähetki

Asvaltti tuntuu lämpimältä paljaiden jalkojen alla. Istumme tienpientareella, musiikki soi taustalla. Lähdetäänkö? On kesä. Nyt tai ei koskaan on aika olla spontaani. Lähdetään.


Pian kivet jo sinkoilevat pyörän renkaiden kiitäessä pitkin hiekkatietä. Pizzan tuoksu leijailee tarakalta. Vauhti saa hameen helman lepattamaan, nostattaa ilmaan tanssahtelevan hiekkapölyjen pilven, jonka takaa häämöttää ranta. Ilta-aurinko hymyilee pilvettömältä taivaalta. Sisimpäni hymyilee. Tässä on hyvä olla.


Kesän hauskimmat päivät eivät ole niitä,
joina tapahtuu jotakin hienoa tai jännittävää,

vaan niitä, joina koetaan pieniä onnen hetkiä
ja jotka soljuvat yksitellen,
mutkattomasti kuin helmet nauhaan.
- Elana Lindquist

12 kommenttia :

 1. Voi että miten ihana postaus! Niin kesäfiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä vesikelillä näitä kesäisiä fiiliksiä onkin ihana lukea! Hmm, saisivat tulla lämpöiset säät takaisin!
   Kiitoksia sulle! :--)

   Poista
  2. Lämpöisiä päiviä arvostaa enemmän, jos välillä sataa. Itse kävin tunnin lenkillä kaatosateessa juuri ennen Brasilian ja Kroatian pelin alkua. Toiset tykkäävät grillata itseään auringossa, minä rakastan sadetta. Toki siinä vaiheessa rakkaus alkaa rakoilla, jos sadetta on jatkunut viikkoja...
   JN

   Poista
  3. Kuule JN mulla itse asiassa odottaa luonnoksissa teksti, jossa puhun juurikin sateen puolesta. Tykkään siitä myöskin hurjasti! Huono puoli vain on, että se rajoittaa tekemisiä (ja vaatetusta) aika paljon ja tällä hetkellä sääennuste näyttää sitä ihan liikaa. Nyt vielä kun helteen makuun ehti jo päästä, on sen kaipuu vieläkin suurempi! No, ei voi muuta kuin tyytyä ja elää säiden mukaan. Kiitos kommentista!

   Poista
  4. Ööh, joo...edellinen kommenttini taisi olla vähän sekava johtuen väsymyksestä. Tarkoitin vain sitä, että ainakin itseäni vaihtelu virkistää. En voisi kuvitella eläväni sellaisessa maassa, missä on ainainen kesä (tai ainainen talvi). Tykkkään siitä, että talvella saa vähän aikaa palella ja sitten keväällä nauttia, kun lumi alkaa sulaa ja päivät lämmetä... JN

   Poista
  5. Juu, kyllä Suomessa on mukavaa, kun sääolot vaihtelee! Ei kerkiä kyllästymään ainakaan.. ;) Välillä vain ihmettelee, mikä ihmeen logiikka on, kun kesällä lämpötila laskee alle 10 asteen. Stereotyyppinen kesäidylli ei ihan pääse toteutumaan. No, toisinaan niinkin. Onneksi ainakin nämä kuvat pääsevät todistamaan, että ainakin välillä saadaan hellettä!

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! :)

  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista