tiistai 24. kesäkuuta 2014

Täydellisten hetkien purkitus

Yöllä iskee idealla. Päähän pilkahtaa ajatus, joka ei anna aikaa nukkumiselle. Olen liian innoissani. Seuraavana aamuna astun valkoiseen linja-autoon ja katselen ohivilisevää maisemaa. Vihreitä niittyjä, auringon paistetta läpi pilvien sateisten. Matkaan kohti valonsädettä ja kietoudun vapauden tunteeseen, oloon irtioton, matkan edessä siintävän. Siihen tunteeseen tahtoisin jäädä. Tahtoisin säilöä sen purkkiin ja hymyillä muistot takataskussani.

Vielä kun purkkiin saisi mahdutettua hymynaiheita reissulta samaiselta: ystävän, aurinkoisen Helsingin sekä sinisen ilmapallon. Sen, jonka pyysin hymyilevältä naiselta. Sen, jolla vahingossa löin ohikulkevaa miestä päähän. Sen, joka kädessä nauroin ja lensin ilon pilviverhossa. Kuullostaako liian imelältä? Sitä se ehkä olikin. Joskus hetket ovat vain, vain, vain niin täydellisiä. Nyt se oli sitä.

Kansi visusti kiinni. Minulla on aarre hallussani.

4 kommenttia :

 1. Oi ihan superihanii kuvii! En kestä! Millä muuten muokkaat kuvias? :)) Sun blogis on kyllä mun ehdoton lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eei! Ihana kommentti! Kiitos niin paljon! :--) Ja photoscape on ilmainen netistä ladattava ohjelma, jolla kuvani muokkaan. Se on erittäin helppo käyttää, perusjutut löytyy, suosittelen!

   Poista
 2. Oi, ihana tuo sun mekko! :) Jaksan vieläki "ihmetellä" kui joku osaa kirjottaa noi runollisesti, tai en tiiä onko oikee sana mut kumminki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset sulle! Mä vaan laitan sanoja toistensa perään, ei sen niin vaikeaa ole. P.S. Kirpparilta löytyy ihmeitä! ;)

   Poista