sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulumieltä

Aamulla tekisi mieli jäädä loikoilemaan sängyn pehmeyteen ja lämpöön vastustamattomaan. Ummistan silmäni vielä hetkeksi. Ihan hetkeksi vain, ajattelen ja samaan aikaan muistan, ettei olekaan mitään tarvetta nousta. Välitön huojennus valloittaa. Vapautuneisuus velvoitteista ja kiireestä lennättää mielialan pilvien korkeuteen. Rentoudun. On niin hyvä viettää lomaa. On niin hyvä elää jälleen joulun ihmeellistä aikaa. Asettautua aloilleen ja olla tekemättä mitään. Rauhoittua. Keskittyä hurjan hulinan sijaan tunnelmaan, lämpöön ja läsnäoloon. Aistia rakkaus ja osoittaa sitä eteenpäin.

// Lunta, oi lunta. Miten olenkaan ikävöinyt valkeaa maata, kinoksia ja kuulaita pakkaspäiviä! Nautin kuin pieni lapsi. Pian on päästävä pulkkamäkeen.

4 kommenttia :

 1. upeita kuvia! miks täällä ei oo vielä kunnolla lunta :'( mäki haluun tollasen winter wonderland maiseman Turkuun. :D luminen maisema on niin valtavan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Anissa! :--) Luinkin blogistasi, että lumi on saapunut sinnekin ja mikä onni! Maisema muuttuu hetkessä todella kauniiksi ja jopa valoisan aika tuntuu pidemmältä valkean maan ansiosta. Parhautta!

   Poista
 2. Ihania talvisia kuvia! :) Harmi että toi lumi on ainaki täällä pääkaupunkiseudulla historiaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Kyllä sitä haikein mielin muiselee lapsuuden superkinostalvia!

   Kiitokset kommentista! :--)

   Poista