maanantai 8. joulukuuta 2014

#onnellinen

Eilen jännitin, millaisin mielin tulisin tänään kirjottamaan. Murtuneena ja epäonnistumisen taakkaa kantaen vaiko riemumielin tapahtuneita muistellen. Pelkäsin pahinta, mutta tahdoin luottaa hyvään. Ja se kannatti. Muutama varsaloikka ja onnenpiruetti kepeä. Nyt jos joskus on aihetta iloon.

Ihmettelen vain, miten voikaan onnistaa. Miten voikaan elämä näin hymyillä. Oikein sellaista typerän maireaa irvistystä niin, etteivät suupielet meinaa ylettää kurottamaan. Sanat riittää kertomaan. Mutta kai sen näin pitäisi ollakin. Kai sen hyvältä pitäisi tuntuakin, kun asiat menevät juuri niinkuin villeimmissä kauneusunissaan on rohjennut unelmoimaan. Vaikea se vain on kuvitella todeksi. Eihän tällaista tapahdu! Ei minulle! Hieraisen silmiä ja siinä ne edelleen seisovat kuin pokaalit hyllyllä. Kai se on uskottava. Hashtag onnellinen.

5 kommenttia :

 1. Mä vaan niin tykkään näistä sun kuvista ja kirjoitustavasta ja postauksista ihan kokonaisuudessaan :3 ja oot nätti ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuolaat kiitokset huippuihanista sanoista! Niin mahtavaa kuulla tuollaista palautetta, jota ei tunne edes ansaitsevansa. Kiitollinen! :--)

   Poista
 2. Oijoi, ehkä maailman kivoin fiilis on tollanen, ihana! (Ja muuten, en kestä kuin cooli tyyli sulla on!)

  No mutta paljasta vielä mikä sai tämän onnellisuudentunteen aikaan? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Vaikka tykkään olla kertomatta koko totuutta, voin nyt hieman tällä kertaa paljastaa. Saman päivän aikana pääsin inssin läpi (oli täysi-ikäistymisessä ainoa asia, jota todella odotin!) ja tein aika hyvän roolisuorituksen muutenkin onnistuneessa koulun näytelmässä. Tämän kaiken jälkeen ei voinut muuta kuin hymyillä tyytyväisenä.

   Heh, empä nyt tiedä onko se mitenkään erityisen cool. :D Äidin kasarineuleilla on hyvä inspiroitua.

   Poista
 3. Mikä Unelma vartalo - Jos olisit minun antaisin sinulle koko maailman... mutta asun Amsterdamissa, liikehommissa enkä ole kaynyt Suomessa 5 vuoteen ;) kiitos kuitenkin kauniista kuvista, ja että sait minulle tipan silmään ja Suomen ikävän

  VastaaPoista