tiistai 30. joulukuuta 2014

Ponnahdusliike

Loma on ollut tarpeen. Joulun aika rauhallinen ja tänä vuonna erityisen aito ja miellyttävä sekä pyhien mukana tuoma tekemättömyys ovat antaneet tilan lepoon. Se yhdistettynä pöydän runsaisiin antimiin, herkkuihin ja vielä niidenkin päälle tapahtuvaan naposteluun, jossa muuten olenkin erityisen taitava, on melkoisen raukean olotilan taannut. Että onkin ihmisen hyvä olla. Sukulaiset, sudokut, pikkukaupungin syke sekä ajelut sinne tänne ovat onneksi pitäneet huolen siitä, ettei mieli pääse liiassa rentoudessaan aivan piloille velloutumaan. Läheltä nimittäin piti, sen voin kertoa.

Nyt olisi kuitenkin aika todellisen ponnahdusliikkeen. Täysien patterien virittämänä suoraan sohvan pohjilta uusiin rientoihin. Lomaa on vielä iloksemme jäljellä ja siihen ehtii mahtua toivottavasti vielä muutamakin käänne. Hymy kasvoilla jään katselemaan. Ainakin uuden vuoden sivun saan ystävien kesken huomenna kääntää. Siitä tulee mukavaa, uskallan niin uskoa.

// Me palaamme asiaan ensi vuonna, palaammehan. Uusin innoin nenä kohti tulevaa osoittaen, ehkä hieman vielä menneitä muistellen. Erinomaista uuden vuoden juhlaa sinulle!

P.S. Saman päivän aikana otetut kuvat suoraan blogiin. Nyt tehtiin historiaa.

4 kommenttia :

 1. Toi hattu, toi takki, toi huivi, kaikki, ah <3 ihania kuvia!! rakastan tota asua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä taitaa kyllä olla omiakin lemppareita! Mutta kiitos sulle Anissa huikeen ihanasta kommentista! :--)

   Poista
 2. Aivan ihana toi sun takki! Muutenkin hyvännäköinen kokonaisuus, voisin pukea itsekin jotain vastaavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Juulia! :--) Takki itseasiassa onkin ihan rakkauslöytö kirpparilta ja muutenkin kokonaisuus paljonkin mieleeni.

   Poista