maanantai 5. tammikuuta 2015

Asukatsaus 2014 + apua kaivataanPalatkaamme menneeseen vuoteen vielä allekirjoittaneen tyylin läpileikkauksen kautta. Näköjään on se vihdoinkin löytänyt oman uomansa. Edelleen voisin nimittäin pukea päälleni lähes minkä tahansa kyseisistä asuista, jotka ovat kuvatuiksi tulleet. Ne näyttävät minulta. Vihoinkin löytynyt omanlaiseni tyyli tuo itsevarmuutta sekä käy halvemmaksikin, kun virheostoksia tuskin enää tapahtuu. Tottakai uusia tuulia ja villityksiä tulee, mutta ne tulevat todennäköisesti pohjautumaan tälle toimivaksi todetulle linjalle.

Pohdin pitkään julkaisisinko tätä postausta. Miksi? Koska en ole varma, mihin suuntaan haluaisin blogini sisältöä kallistaa. Voi olla, ettei asia aivan selvästi välity ruudun sille puolelle. Tosiasiassa nimittäin pidän pukeutumisesta ja vaatteista erityisen paljon. Siksi kuvat ovatkin täällä usein niiden ympärillä pyöriviä. Kuitenkin tämänlainen katsaus tuntui ehkä liian paljolta. Eihän tämä mikään muotiblogi kuitenkaan ole! Vai onko?

Nyt tarvitsen hieman apua ja kysynkin mielipiteitä teiltä ihastuttavat lukijani. Mitkä ovat aiheita, jotka tuottamassani sisällössä miellyttävät tai kenties eivät ole niin mieleisiä? Minkälaiset kuvat ja tekstit pysäyttävät tarkastelemaan postausta tarkemmin tai vastaavasti kelaamaan pikavauhdilla ohi? Mikä on saanut sinut mahdollisesti liittymään lukijaksi?

Olisin todella kiitollinen palautteestanne. Minulle on nimittäin tärkeää, että jatkossakin blogissani voitaisiin nähdä sisältöä, josta myös te lukijat pitäisitte. 

26 kommenttia :

 1. Ekaksi, sulla on niin kiva tyyli!! Tokaksi, mää oon tykänny tästä blogista just näin! Sulla on niin ihanan persoonallinen kirjotustyyli ja upeet kuvat.

  VastaaPoista
 2. Vaihtelevat ja erilaiset kuvat kera ihanan tekstin ja persoonallisen tyylin saa mut katsomaan näitä postauksia. Tykkään tästä blogista tällasenaanki tosi paljo! Mutta toisaalta ois kiva tietää enemmän sun elämästä lifestyleblogien tyyliin. (Toivon samalla että et kallistu liikaa sille puolelle, tää on hyvä näin. :) Olipa ristiriitasta.. xd


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota vaihtelevuutta en ole edes noin selkeästi tajunnut. Luulin jopa hieman yksitoikkoiseksi, minähän se siellä useinmiten pönötän. Ihana siis kuulla tuollaista palautetta! Kiitos Heidi niin paljon! ♡ Niin, tuo on kyllä vähän kaksipiippuinen juttu noiden lifestylejuttujen kanssa. En haluaisi mennä liikaa virran mukana, mutta voisihan se olla mukavaa vaihtelua! Katsotaan, miten onnistun. :--)

   Poista
 3. Heipsan! Olen lukenut blogiasi suunnilleen viime kesästä asti. Jäin sinua seuraamaan, koska kuvasi ovat laadukkaita ja tietysti se, että tyylisi on ihana :) Saan asukokonaisuuksistasi inspiraatiota omaan vaatekaappiini. Myös pohdintasi postauksien lopussa viehättivät.
  Kuvia jää usein enemmän tarkastelemaan, jos kuvauspaikkakin on mielenkiintoinen tai jos kuvassa on käytetty rekvisiittaa esim. oli se sitten koira tai traktori :) tai tuo sohva pellolla tai kuvaaminen hakkuuaukiolla. Mielestäni olet onnistunut juuri tässä monipuolisuudessa.
  Jos saa esittää pienen toiveen niin se olisi, että postauksien lopussa olisi kerrottu mitä merkkiä vaatteet on tai mistä ne on :) Kiitos ihanasta blogista! Keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla, että mun asukuvista voi saada inspiraatiota. Olen ihan otettu! Kovin harvoin kuvissa esiintyy sellaisia vaatteita, jotka ovat vastikään ostettu, mutta todellakin voin lisätä vaatteiden alkuperän postaukseen. :--)
   Tuo rekvisiitta on erittåin hyvä pointti. Täytyy alkaa tietoisesti miettimään noita asioita. Ovat nimittäin aika usein vain vahingossa löytyneet kuviin. :D
   Kiitoksia todella paljon hurmaavasta palautteesta! ♡ Aivan mahtavaa, että jaksatte selvästi panostaa näihin kommentteihin. Saatte mut niin hymyilemään!

   Poista
 4. Upeita kuvia ihan älyttömästi!!! Varsinkin missä oot traktorin kans, karun metallisen keinun kans, istut jakkaralla pipo päässä, ilmapallojen kans, polvisukkien ja hameen ymsymsyms :D Ja blogin kanssa tee niinkuin itsestäs tuntuu parhaalta :) Jos yrittää tehä jotain muuta niin ei siitä oikein mitään tule.. Ainakaan itsellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavasti! ♡ Tuun näistä teidän kommenteista niin iloseksi. Mun blogiahan oikeesti luetaan ja sitä pidetään vielä laadukkaana. Siis mun käden jälkeä. Niin huikeaa kuulla! Kiitokset myös rohkaisusta. Se oma tyyli taitaa tuntua parhaalta ja varmasti välittyisi ruudun niillekin puolille, jos täällä väkisin alettaisiin tekemään muuta.

   Poista
 5. Siis härregyd kuinka paljon sulla on näitä upeita kuvia!! Rakastan sun blogia just näiden ihanien kuvien ja sun kirjoitusten takia! Tää on just hyvä tämmösenä! Mutta jos kerran apua tarvitset, niin ehkä kuulisin enemmän kuulumisia susta tai siis niitähän kyllä kerrot, mutta enemmän kuvien ja muun muodossa. Niin kuin hiukan lifestyleä näiden mahtavien kuvien joukkoon. If u know what I mean haha. Näiden kuvien takia odotan aina sun postauksia!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas yksi aivan verrattoman ihana kommentti! Ja varsinkin tuo viimeinen lause, voi ei! Kyllä te olette huikeita! Kiitos Sara sullekin aivan älyttömästi! ♡ Ja juu, täytyy alkaa pohimaan tuota lifestyleasiaa, kun sille selkeästi olisi kysyntää.

   Poista
 6. Rakastan sun asukuvia! Ja persoonallista kirjotustyyliä. Siinäpä tiivistettynä tekijät, jotka vaikutti lukijaksi liittymiseen. Vaikutat myös ihanalta ihmiseltä. Mun mielestä tää blogi on hyvä just tällasena. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon paljon kiitoksia Emma! Jokainen ihatuttava sana saa vaan lisäämään mun varmuutta tästä, mitä blogin kanssa teen. Ootte korvaamattomia! ♡

   Poista
 7. Mut sai aikoinaan lukijaks liittymään ennen kaikkea kokonaisuus! Kuvia ja tekstiä on sopivasti suhteessa toisiinsa, aiheet joista kirjoitat on mielenkiintoisia ja saa usein miettimään asioita, sulla on persoonallinen tyyli ja ihan omanlaises tapa kirjoittaa. Jos jotain "parannusehdotuksia" pitäis keksiä niin joskus ois kiva kuulla ihan vaikka jotain perus kuulumisia, mutta se joskus tosiaankin riittäis, sillä musta tää on huippu blogi just näin. Uskon silti myös et jos teet niinkuin susta itestä tuntuu oikeelta, niim hyvä tulee ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin ihmeissäni ja otettu näistä sunkin yltiöpositiivisista sanoista. Kiitos todella paljon Jenny! ♡ Juu, tuota lifestyleä tulen pohtimaan jatkossa, mutta omaa tyyliäni en ole kyllä todellakaan hylkäämässä. En varsinkaan, kun siihen saa näin loistavaa kannustusta!

   Poista
 8. Sulla on mahtava tyyli ja tykkään tosi paljon sun asukuvista! Kuitenkin se "ratkaseva tekijä" ku liityin lukijaks oli sun aito ja suoraselkäinen tyyli kirjottaa, teksti on poikkeuksetta ollut mielenkiintoista ja mukavaa luettavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aito pyrinkin olemaan. Eihän siitä mitään tule, jos yrittää olla jotain muuta kuin oma itsensä. Siksipä bloginikin on löytönyt tämän oman tyylinsä, jonka pitämiseen olen teiltä nyt saanut aivan loistavaa rohkaisua. Iso kiitos siis sullekin! ♡ Arvostan todella paljon antamaasi ihastuttavaa palautetta. Tällä jaksaa pitkään! :--)

   Poista
 9. Sun blogia on aina niin ihana lukea! Kuvista ja tekstistä välittyy aito tunne ja hetket tänne ruudun toisellekkin puolelle. Sun postaukset ei toista samaa kaavaa, vaan aina tulee jotain yllättävää mikä saa ainakin mut palaamaan postausten pariin useammankin kertaa. Jatka siis samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän tähänkin sanoisi. Olen niin otettu ja siksi aivan sanaton. Miten osaattekin kertoa noin kaunista palautetta? Enkai minä ja pikkublogini voida olla sen avoisia?! Kiitos Taru hurjasti! ♡ Ehdottomasti, yritän parhaani jatkossakin!

   Poista
 10. Oi, kuvat oli ihania! Sun tyyli miellyttää mun silmää ja itekki voisin pukeutua lähes kaikkiin asuihin joten sain myös hurjasti inspistä niistä! :) Mää aloin lukemaan blogia ehkä aluksi enemmän tekstin takia, myöhemmin vasta miellyin kuviinki kunnolla. Toki kuvat alusta asti ollu raikkaita ja laadukkaita. :) jatka vaan samaan malliin! Ja hei toivon postauksia lisää kirppistuunauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tuo ihana palaute auttaa eteenpäin enemmän kuin varmati uskottekaan! Ja etenkin sanasi asukuvistani antaa hujasti rohkaisua. Siispä erittäin paljon kiitoksia! ♡ Ja nuo tuunailut. Hmm, niitä tulee kyllä tehtyä ja ehkä voisin niistä pikkuisen enemmän kertoillakin! Kiitos vinkistä! :--)

   Poista
 11. En muista kunnolla, miks aloin lukeen sun blogia. Varmasti kuvat ainakin teki muhun vaikutuksen, mutta yleensä jään enemmän koukkuun tekstin takia. Sulla on ihania ajatuksia ja saat puettua ne hyvin sanoiksi, siks ainakin tykkään! Kuvia aina katselen inspiroituneesti kans :-)

  En mää tiiä mikä tässä on parasta, kokonaisuus varmaan. :--) Itse ihminen siellä ruudun toisella puolella, joka vaikuttaa niin hyvältä tyypiltä. Sillon siis kiinnostaa ja jaksaa lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milja! ♡ Sulla taas on ihania kommentteja! Pakko kyllä todeta, että tuonlaisella positiivisella palautteella on ihan huikea merkitys! Tuntee tekevänsä juuri oikeaa juttua. Toivottavasti jaksat siis lukea jatkossakin. :--)

   Poista
 12. Voi apua kuinka ihania asukokonaisuuksia ja KUVIA! Sait minusta uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtava kuulla. Kiitos paljon sulle! :--) Niin ja tervetuloa!

   Poista
 13. Apua kuin sulla on ihana tyyli! :)

  VastaaPoista