torstai 1. tammikuuta 2015

Vuotena 2014

Jalkani astelivat yhteensä viiden eri maan kamaralla. Neljän niistä yhden viikon sisällä. Kolme upeaa reissua ulkomaille. Enemmän kuin koskaan aiemmin. Unohtumaton kielikurssi Ruotsissa, uuden ystävän luo matkaaminen Saksaan ja silmiä avartava viikonloppu Virossa. Kokeilin hieman omia siipiäni ja huomasin, että nehän kannattelivat.

Kuljin tuhatta ja sataa, kun vauhti oli päällä. Parhaimmillaan näytti mittari 180 kilometria tunnissa. Osasin kuitenkin myös jarruttaa ajoissa. Ottaa omaa aikaa ja levätä, kun se oli tarpeen.

Ajoin kauan odottamani ajokortin ja tein onnistuneen roolisuorituksen. Ystävien kanssa kiipesin kalliolle katselemaan auringonlaskua ja kävin luumuvarkaissa. Näin Timo Soinin.

Isosena toimin kahdella leirillä. Kesätöissä viihdyin vaihtelevasti. Tanssia harrastin keväällä ja tunsin löytäneeni oman juttuni.

Istuin ensimmäiset kirjoitukseni kohtalotoverien tukemana. Eväät olivat ainakin hyvät ja eipä arvosanoistakaan voi valittaa.

Prinsessapäivänä iloitsin koulun vanhimpina ystävieni kanssa. Tanssin pyörteissä, ihastuksen pyörteissä. Kaikki ne loppuivat aikanaan, mutta nautin niin kauan kuin sitä kesti.

Retkeilin mielikuvissa sekä maan ihollani tuntien. Seikkailin joskus jopa paikoissa, joissa ei sitä hyvällä katsottu. Sain perhosia vatsaan ja kieltämättä nautin siitä.

Edistyin blogini kanssa. Aloin löytämään oman tapani luoda uutta ja edelleen tunnen tekemisen omakseni. Muutaman yhteydenoton sain tämän kautta ja kahta bloggaajatoveria tapasinkin. Aloin salaisissa päiväunissani haaveilemaan valokuvauksesta enemmän.

Tein ensimmäisen ja viimeisen videopostauksen.

Yritin olla läsnä ja auttaa näkemään arvokkuutta siellä, missä sitä ei joku muu välttämättä osaa nähdä. Olisin voinut tehdä sen paremmin. Vähemmän itsekkäästi.

Olin rehellinen itselleni ja opin hyväksymään paremmin sen, millainen olen. Olin myös aiempaa avoimempi muille. Niiden kautta olen alkanut hahmottaa itseäni paremmin, mutta paljon on vielä edessä.

Jätin impulsiivisen päätöksen seurauksena hiukseni kampaamon lattialle. En murehtinut turhia. Elin hetkessä.

Ihmettelin elämää ja sitä, miten onnekas olenkaan, kun sain viettää näin upean vuoden kera ihanien ihmisten ja mahtavien kokemusten. Valtava kiitos! Tunnen, että seuraava vuosi yltää vähintäänkin samaan.

Vuosikatsaus vuotena 2013

14 kommenttia :

 1. Wau mikä postaus! Ihania kuvia ja tosi taitavasti ja mielenkiintoisesti kirjoitettu. Tulin niin hyvälle tuulelle tästä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa palautetta! Tuli mullekin hyvä mieli. Kiitos! :--)

   Poista
 2. Aivan upeasti toteutettu postaus! Niin hyvin kirjoitettu, ja ihania kuvia! <3


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oli kiva lukea kerrankin vähän erilainen vuosipostaus :) rakastan sun ottamia kuvia, aivan ihania !

  http://creativeoverload-emmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos sulle! :--) Mahtavaa kuulla onnistuneensa. Täytyy myöntää, että mua ainakin hieman kyllästyttää lukea ihan samanlaisenaan toistuvia vuosikatsauksia tosi monesta blogista. Toisaalta, jokainen tekee tyylillään eikä mikään ole sen vähäpätöisempi!

   Poista
 4. voi että kun kivan kuulonen vuosi! ja sun kuvat on jotain niin täydellistä <3 munki vuosi oli onneks tositosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauniisti sanottu! Kiitos Amanda! :--) Vuosi oli kyllä mainio ja kiva kuulla, että myös sulla.

   Poista
 5. Hurjan ihana blogi sulla! Tykkään varsinki siitä miten eläväisiä ja värikkäitä kaikki kuvat on! Liityinpä lukijaksi:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Kiitos niin paljon! :--) Ja tietysti, tervetuloa!

   Poista
 6. Ihana, ihanaihana postaus! Aivan lemppari.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, että tykkäsit. Kiitos Emilia! :--)

   Poista
 7. Minun ei varmaan pitäisi kommentoida, mutta

  nuo kuvat ovat aivan kamalan ihania--siis ihan mielettömiä

  Kuvausvinkki: kuvaa itisesi koiran kanssa pellossa... takaan, ett'ä siitä tulee upea sarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, vaikka epäilempä muistatko tällaista kommenttia laittaneesi.. Ja katsotaan toteutanko joskus vinkkisi. Ehkäpä ensi kesänä.

   Poista